4x4 Adventure – med SUV til nordsiden av Skiathos

Bli med og opplev den litt ukjente nordsiden av Skiathos. Utflukten byr på blant annet naturopplevelser, klosterbesøk og strandtid.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og søndag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 09.00–18.00.
 • Pris:
  89 EUR pr. voksen, Ingen info EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert. Mat kan kjøpes på tavernaen i Kechria.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 12 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, solkrem og vannflaske. Gode sko og en ekstra genser (det kan være kjølig i begynnelsen og slutten av sesongen). Husk passende klær hvis du vil gå inn i kirken – knær og skuldre må dekkes til.
 • Mer:
  Engelsktalende guide/sjåfør (du kjører ikke jeepen selv).
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Først går turen til Evangelistria-klosteret. Det var her, for omtrent 200 år siden, at det greske flagget ble heist for første gang. Her lærer vi mer om klosterets historie, og de som vil kan besøke klosterkirken. I klosterets butikk kan du kjøpe forskjellige hjemmelagde produkter.

Dagen fortsetter med et stopp ved Skiathos' gamle hovedstad, Kastro. Her søkte befolkningen ly og beskyttelse under hyppige piratangrep i middelalderen. På grunn av diverse byggearbeid er byen for tiden stengt for turister, men guiden forteller litt om byens historie før vi drar videre.

Ved lunsjtider setter vi oss på tavernaen ved stranden Kechria. Her kan du kjøpe deg en lunsj og benytte anledningen til å sole deg, bade og slappe av.

På den siste delen av utflukten kjører vi nærmest off-road over den nordlige delen av øya, og får øye på de mange små strendene langs kysten. Har vi tid gjør vi et stopp ved en av dem.

Underveis forteller vår engelsktalende sjåfør om Skiathos, og det blir anledning til å stille spørsmål.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.