Sykkelturer på vestre Kreta

Nedenfor presenterer vi to populære sykkelutflukter, men det er flere i Hellas Bikes program, så kontakt Vingvertene for mer informasjon og bestilling.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag (Paleochora) samt tirsdag, fredag og søndag (Meskla).
 • Varighet:
  Heldagsutflukt til Paleochora og halvdagsutflukt til Meskla.
 • Pris:
  79 EUR pr. voksen, 39 EUR pr. barn.

  Prisen gjelder for heldagsutflukten til Paleochora. Halvdagsutflukten til Meskla koster 49 euro pr. voksen og 22 euro pr. barn. Ingen måltider eller drikke er inkludert, men vi stopper på forskjellige kafeer og restauranter som serverer gresk mat.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko og vannflaske.
 • Mer:
  Du trenger ikke være veltrent for å delta. Sykkelturene passer for alle nivåer og alle aldre. Utflukten blir en opplevelse for hele familien. Det er mulig å låne både barnesykler og barneseter til de aller yngste barna. Engelsktalende sykkelguider fra arrangøren Hellas Bike.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Familievennlig

Utflukten tilbys fra

Chaniakysten, Maleme
Chaniakysten, Maleme
Les mer

I en minibuss med syklene i en henger, kjører vi opp i Kretas mer urørte fjellområder. Ved startpunktet laster vi av syklene og en erfaren guide fra vår samarbeidspartner Hellas Bike blir med deg på utforsyklingen ned mot et av kystområdene. Vi benytter oss av mindre asfaltveier og en del velholdte grusveier med noen lettere oppoverbakker. Servicebilen følger gruppen på hele turen.

Paleochora
Vi starter syklingen nedover, fra midten av øya gjennom et spennende landskap med heftige raviner, helt ned til sydkysten. Etter lunsjpausen vår i den hvite byen Paleochora, hviler vi på sandstranden ved havet. Så er vi klare for ettermiddagens opplevelse av genuine landsbyer i Kretas mest avsidesliggende områder. En rask nedfart gjennom den imponerende Topolia-ravinen leder oss tilbake til nordkysten.

Sykling: 58 km inkl. 40 km nedoverbakke
Nivå: Lett

Meskla
Startpunktet for denne kjempepopulære turen er en fargerik kirke omringet av gigantiske plataner i den frodige dalen ved Meskla. Vår reise leder oss i behagelig tempo til en kretisk versjon av Edens hage. Vindruer, morbær, appelsiner, sitroner, fiken, kiwi, lotusfrukter og avokado ber om å bli plukket som smaksprøver. Sykling gjennom blomsterduftende landsbyer og et besøk i en liten kafenion gjør denne turen til en minneverdig opplevelse.

Sykling: 23 km, inkl. 20 km nedoverbakke
Nivå: Veldig lett

Utflukten tilbys fra

Chaniakysten, Maleme
Chaniakysten, Maleme
Les mer
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.