Krka nasjonalpark og fossefall samt Šibenik

Bli med til Krka-fossene som ligger i Krka nasjonalpark. Fossene strømmer nedover hele 17 avsatser og danner flere imponerende fossefall på vei mot havet. Nasjonalparken er også hjem for et mangfold av forskjellige plantearter og dyrearter. I løpet av dagen besøker vi også byene Šibenik og Klis, hvor det er mulig å kjøpe med seg lokale delikatesser hjem.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 07.00–17.00/18.00.
 • Pris:
  70 EUR pr. voksen, 35 EUR pr. barn.

  Oppgit pris er fra-pris. Prisen varierer avhengig av opphentingssted. Ingen måltider er inkludert. Lunsj og drikke kan kjøpes underveis.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Sandaler eller gode tursko/joggesko.
 • Mer:
  Tiden på egen hånd i Krka nasjonalpark er ca. 2–2,5 time.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Tidlig om morgenen kjører vi mot Krka og gjør et stopp i byen Klis, der vi besøker en familieeid fabrikk som heter Stella Croatia. Her får vi en guidet omvisning på fabrikken, med smaksprøver på lokale, dalmatiske delikatesser som olivenolje og tapenade.

Deretter kjører vi videre til dagens mål, nasjonalparken Krka, der turen fortsetter til selve turstien. Det blir god tid til å utforske omgivelsene, besøke et lokalhistorisk museum og se hvordan folk bodde før i tiden, spise lunsj og slappe av i skyggen. På hjemveien stopper vi i Šibenik. Her får vi først en omvisning med lokalguide og deretter tid til å gå litt rundt på egen hånd.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.