Moxy NYC Chelsea

New York, Østkysten USA
På Moxy NYC Chelsea finner du det beste av flere stiler. Her blandes det lekende og håndlagede med det stilrene og moderne. Hotellet ligger i Chelsea,
med gangavstand til Empire State Building og flere av New Yorks severdigheter.
Fra hotellinngangen kommer du inn i et frodig atriumsrom med flere barer og restauranter som tilbyr god mat og drikke
. I kaféen kan du starte dagen med kaffe og nybakt brød og bakverk. Her kan du også spise en enkel lunsj eller en snack.
Den italienske restauranten serverer klassiske, italienske retter og moderne retter inspirert av Italias rike og varierte matkultur. En koselig takbar ligger i 35. etasje og er verdt et besøk under oppholdet ditt! Her får du en perfekt avslutning på kvelden med en deilig drink og fantastisk utsikt over New York og flere av de kjente severdighetene som bl.a. Frihetsgudinnen og Empire State Building. I lobbybaren får du kjøpt italienske drikkevarer, enkle snacks og fingermat som er perfekt å dele i gode venners lag.
Hotellet har hyggelige rom med flerfunksjonelle møbler og store vinduer som gir masse lys. For en ekstra fin utsikt kan du bestille et rom med city view.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Et lite beløp trekkes i depositum ved ankomst til hotellet, for å dekke eventuelle ekstra kostnader eller skader.

Parkering offentlig parkeringsplass
Bygget 2019
1 bygning/er
36 etasje/r
349 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i New York, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

I New York forekommer det ofte at hotellene tar en resortavgift på 15–50 USD pr. dag og rom, og denne skal betales ved ankomst. Avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du vite ved ankomst til hotellet.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Ligger sentralt i det trendy Chelsea-området
 • Innglasset takbar med 360-graders utsikt over New York
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja
 • T-banestasjon
  200 m
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Empire State Building
  500 m
 • Times Square
  1,3 km
 • Central Park
  2,9 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.