Se hotell (101)

Reiser til Tyskland

På en reise til Tyskland kan du glede deg til et rikt kulturliv, variert shopping, et bredt restaurantutvalg og et uteliv av en annen verden.
Ving har reiser til tyske storbyer som Berlin og Hamburg i nord og München i sør. Uansett hvilket reisemål du velger kan du selv bestemme når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Den store Oktoberfesten i München lokker hver høst til seg store mengder tilreisende fra hele verden, så vær forberedt på festminner for livet!

Formel 1 i Tyskland

Du har vel fått med deg at du kan bestille en Formel 1-reise til Tyskland med Ving? German Grand Prix går av stabelen på den raske banen Hockenheimring i skogsområdet rett utenfor Heidelberg, mellom Frankfurt og Stuttgart. Når du bestiller en Formel 1-reise med Ving bor du på et hotell med sentral beliggenhet i Heidelberg, og transport til og fra banen er inkludert i reisens pris.

Tysk matkultur

Om du ønsker å gjøre deg ordentlig kjent med den lokale matkulturen i Tyskland må du prøve spesialiteter som currywurst, sauerkraut og knödel. Sistnevnte er en slags vegetarisk melbolle som gjerne blir servert som tilbehør til en rekke ulike retter. Dette skylles gjerne ned med øl, og kanskje avrundes måltidet med et lite glass av den tyske urtelikøren Jägermeister. Mange tyske matretter som bratwurst, svineknoke og wienerschnitzel har gjennom årene funnet veien til norske middagsbord.
Finn ditt hotell
Finn reise til Tyskland

Reiser til Tyskland

Flere reisemål i Tyskland
Berlin
Rom eller leilighet? Rimelig eller luksus? Sentralt eller i et roligere strøk? Med Ving har du alle muligheter i Berlin.
München
Reis med Ving til München og velg mellom mange bra og sentrale hotell.
Hamburg
På en reise til Hamburg kan du fråtse i opplevelser og severdigheter, shopping og gastronomiske utskeielser. Hamburg har virkelig noe for enhver smak– og det tar bare to timer å fly hit.