Novotel Muenchen City

Novotel München City ligger nær teatre, kinoer, butikker og museer. Du vil føle deg hjemme i våre komfortable rom. Etter en travel dag med jobb eller utforsking
, kan du slappe av og nyte hotellets fasiliteter og tjenester. Eiendommen ligger 1 km fra München sentrum, 1,5 km fra Marienplatz og Ostbahnhof jernbanestasjon og 3 km fra Den engelske
hagen.

Fasiliteter og tjenester inkluderer innendørs restaurant, bar, svømmebasseng, treningsstudio, badstue, trådløs internettilgang, møte-/konferanserom, heis, parkering (ekstra kostnad) og 24-timers resepsjon.

Rommene har telefon, TV, safe, minibar (ekstra kostnad), air condition, trådløs Internettilgang, kaffe-/tekoker, skrivebord, hårføner og bad.

Executive-rom og Superior-suiter har også badekåpe.

Adresse: Hochstrasse 11 Bayern, 81669 München, Tyskland.

Aircondition
Heis
Safe
Valutaveksling
TV
Bar
Restaurant
Innendørs basseng(er)
Badstue
Sentrum: 1 km
Flyplass: MUC 32 km, AGB 68 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Innendørsbasseng
  4,5
  Hotellfakta
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.