Creatif Hotel Elephant

Dette sjarmerende hotellet ligger i Munich. Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Gjester vil finne flyplassen innen 29. 1 kilometer
. Denne eiendommen tilbyr totalt 44 soverom. Dette overnattingsstedet ble etablert i 1970. Creatif Hotel Elephant tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene
. Kunder kan kontakte resepsjonen til alle døgnets tider. Creatif Hotel Elephant tilbyr ikke babysenger. Hotellets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Reisende kan benytte seg av stedets parkeringsfasiliteter. Dette overnattingsstedet har blitt designet med et ønske om å imøtekomme de strengeste miljømessige krav og er belønnet med -merket. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

Antall etasjer (i hovedbygningen): 5
Totalt antall rom: 44
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom
Depositum ved ankomst

Offisiell klassifisering mangler
Hotellfakta
  • WiFi
    Mot betaling
  • Heis
    Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.