Se hotell (70)

Reiser til Tsjekkia

Når du bestiller en reise med Ving til Tsjekkia kan du nyte hovedstaden Prahas severdigheter, historiske bydeler og sydende uteliv.

Velkommen til kontrastenes land! På en reise til Tsjekkia kan du oppleve både små landsbyer ute på bygda og hovedstadens travle uteliv. Tsjekkia har alt fra vakker natur og imponerende slott til urbane kjøpesentre og store bruktmarkeder hvor du kan handle det meste for en rimelig penge.

Vings reiser til Tsjekkia

Med Ving kan du reise til Tsjekkia året rundt og akkurat når det passer deg. Med Vings fleksible reiselengder kan du være borte så lenge du selv ønsker – en langhelg eller en hel uke, valget er ditt. Ving har en rekke hotell i Tsjekkias vakre hovedstad, og de fleste har gangavstand til byens største severdigheter.

Tsjekkias hovedstad

Praha er som et eneste stort museum, fylt av vakre bygninger, moderne mesterverk, historiske museer og innrøkte jazzklubber. Tiden har ikke stått stille i Praha, den har det bare ikke så travelt som mange andre byer. Her finnes det blant annet kvartaler som tror at de befinner seg i Paris på 1920-tallet. Her skummer ølet som kalles Böhmens flytende gull og som brygges på samme måte som for mange hundre år siden.

Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Tsjekkia?
I Tsjekkia har Ving reiser til Praha. her er det et klima som minner om det norske. Den beste perioden å reise til Praha er om sommeren, fra mai til september. Da er det lysest og varmest, ca. 18–23 grader på dagtid. Nedbøren er jevnt fordelt over hele året, det er ingen måneder som er tørrere eller våtere enn de andre. Men om vinteren kan nedbøren komme som snø. Om våren, i mars og april, er gjennomsnittstemperaturen 7–12 grader på dagtid. Om høsten, i oktober og november, er temperaturen omtrent den samme, 5–12 grader. Mellom desember og februar går temperaturen ned til rundt 0 grader.
Pass og visum
Pass og visum
Alle personer som reiser til land utenfor Schengen må ha et pass som er gyldig seks måneder etter hjemkomst. Innenfor Schengen kreves det at man har pass eller nasjonalt ID-kort som er gyldig under hele reisen. Les mer på www.ving.no/pass-og-visum

Spørsmål om pass og visum skal stilles til respektive lands ambassade eller konsulat.

Reiser til Tsjekkia

Praha
  • Attraksjoner
  • Underholdning
  • Shopping
Tsjekkias hovedstad Praha er et av Vings mest prisgunstige reisemål. Her er det mye så se og oppleve og reiser du med Ving bor du midt i hjertet av det som skjer.

FINN REISE TIL Tsjekkia