Sykling på Alcudia, Mallorca med Ving
Sykkelreiser
– på egen hånd

Sykling på Mallorca: Alcudia

Alcudia-området er relativt nyoppdaget i sykkelsammenheng, men her er forholdene ideelle.

Alle kan delta, og det er stor variasjon – så du finner lett en vanskelighetsgrad som passer for deg. De fleste hotellene tar også imot større sykkelgrupper som reiser sammen. Hvis du derimot reiser sammen med familien er Sunwing Alcudia Beach et godt hotellalternativ.

Og du, når du er ferdig syklet for dagen har Alcudia mye annet å by på også, som hyggelige restauranter og en skikkelig fin sandstrand.

Hvorfor reise til Alcudia for å sykle?

  • Kort vei til fjellene. De første 10-20 kilometerne blir oppvarming – i flotte naturomgivelser.
  • Fjellsyklingen kan tilpasses og passer både for nybegynnere som elitesyklister.
  • Kort vei til små sykkelstier med variert terreng
  • Hvis det er dårlig vær og dårlige sykkelforhold i fjellene kan du utfordre deg selv med sykling på landsbygda utenfor Alcudia.
  • Gode og veletablerte hotell, som Sunwing.
  • Fin sandstrand, godt utvalg av restauranter, og veldig barnevennlig.
Sunwing Alcudia Beach

Lei sykkelen på Sunwing Alcudia Beach

På Sunwing Alcudia Beach tilbyr vi både sykkelleie og -oppbevaring, og du kan også benytte deg av de smarte måltidspakkene. Sykkel leier du enkelt på hotellet fra samarbeidspartneren vår Rad-Salon, en av Mallorcas mest velrennomerte utleiere. De tilbyr kvalitetssykler fra BMC, og du kan i tillegg få gode tips til alt fra ruter til sykkelinnstillinger. De fleste syklistene som reiser med oss bor på dette hotellet.

Forslag til fine sykkelturer

Fjelltur mot Lluch

Fjelltur mot Lluch

72,9 km / 800 hm
Vanskelighetsgrad: Middels
En naturskjønn tur til fjellområdene i nord.

72,9 km / 800 hm
Vanskelighetsgrad: MiddelS

Formentor tur/retur

Tur/retur Formentor

61,8 km / 1.100 hm
Vanskelighetsgrad: Middels
Relativt kort tur med bra høydetrening.

61,8 km / 1.100 hm
Vanskelighetsgrad: Middels

Alcudia - Puig Mayor

Puig Mayor

134,2 km / 1.800 hm
Vanskelighetsgrad: Vanskelig
Lang tur med flere høye stigninger og Puig Mayor som den største utfordringen.

134,2 km / 1.800 hm
Svårighetsgrad: Svår

Alcudia - Sa Calobra (Lluch)

Sa Calobra (Lluch)

113,9 km / 2.000 hm
Vanskelighetsgrad: Vanskelig

Lang tur med krappe svinger og høydeforskjeller som kan minne om Alpe d'Huez, både i stigning og utforming.

113,9 km / 2.000 hm
Svårighetsgrad: Svår

Før du begir deg ut på sykkeltur

  • Les rutebeskrivelsene og ruteprofilen nøye
  • Du velger selv hvor du vil starte turen fra
  • Bruk bikemap-appen, eller last ned ruten som en GPX-fil og importer den til sykkelprogrammet ditt. Du finner mer informasjon om hvordan du gjør dette på bikemap.net og YouTube.

Se flere tips til sykkelturen

Flere fine steder å sykle på Mallorca

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.