Sykling i Alanya med Ving
Sykkelreiser
– på egen hånd

Sykling i Alanya

Alanyas kuperte omgivelser passer perfekt for terrengsykling.

Det ligger flere forskjellige typer sykkelstier i området rundt Alanya, og underveis får du oppleve natur, kultur og flott utsikt. Du kan sykle på egen hånd, leie en sykkelguide eller bli med på arrangerte utflukter.

Hvorfor Alanya?

  • Her kan du kombinere syklingen med natur, kultur, shopping, sol og bad.
  • Reisemålet har et behagelig klima og vær
  • Det finnes herlige terrengstier med varierende lengde og vanskelighetsgrad
  • Du kan bli med på arrangerte sykkelutflukter
  • Det finnes gode sykkelutleiere*

*Vi anbefaler Martin Türkey som har sykler for ethvert behov.

Anbefalte hotell

Sunprime Alanya Beach
Sunprime hotels

Sunprime Alanya Beach

Sunprime Alanya Beach har perfekt beliggenhet ved den fine Kleopatrastranden. Her bor du i lekre designsuiter med høy standard, og i restauranten kan du nyte velsmakende måltider akkompagnert av flott utsikt.

Sunprime Alanya Beach har perfekt beliggenhet ved den fine Kleopatrastranden.

Sunprime C-Lounge
Sunprime hotels

Sunprime C-Lounge

Sunprime C-Lounge er et fresht All Inclusive-hotell ved den østre stranden i utkanten av Alanya. Hotellet har et hyggelig bassengområde med bar, og hvis du vil unne deg det lille ekstra i ferien kan du bestille en behandling eller to i det fine spaet.

Sunprime C-Lounge er et fresht All Inclusive-hotell i utkanten av Alanya.

Sunpark Garden
Family Garden

Sunpark Garden

På dette hotellet finnes det mange aktiviteter og underholdning for både store og små. Det hyggelige bassengområdet med vannsklier passer for alle som liker sol og bad.

På dette hotellet finnes det mange aktiviteter og underholdning for både store og små, og et hyggelig bassengområde.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.