Functional Fitness treningsreiser!

Bli med til varmere breddegrader for en uke med sol, varme og masse trening!
I løpet av året arrangerer vi turer i samarbeid med Ving Treningsreiser, og på denne siden kan du holde deg oppdatert om turene som kommer.

Sport Camp

Functional Fitness reise til Kreta med Magnus, Synnøve og Bettina!

Medarrangør: Magnus, Synnøve og Bettina

Når: 21.– 28.september 2023
Hvor: Rethymnon, Kreta
Pris: Fra 14 995,-
Fullbooket

Sport Camp

Functional Fitness reise til Tenerife med Eivind og Ingrid

Medarrangør: Eivind d. Ringard og Ingrid Tøndel
Når: 26.november-3.desember 2023
Hvor: Tenerife
Pris: Fra 15 790,-
Få ledige plasser!

Sport Camp

Functional Fitness reise til Tenerife med Magnus Frantzen

Medarrangør: Magnus Frantzen
Når: 23.-30. januar 2024
Hvor: Tenerife
Pris: Fra 15 795,-

Functional Fitness med Magnus og Lasse til Rhodos!

Medarrangør: Magnus Frantzen og Lasse Matberg
Når: 19.-26.mai 2024
Hvor: Kallithea, Rhodos
Pris: Fra 16 490,-

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.