Sport Camp

Functional Fitness til Kreta med Magnus

Når: 19.–26. september 2024
Pris: fra 15 615,- (+ 800,- fra Trondheim)
Hvor: Nefeli, Rethymnon, Kreta
Avreise fra: Oslo og Trondheim

Vi opplever stor etterspørsel etter functional fitness reiser, bli med oss til Kreta!

I september 2024 kan du bli med Magnus til Kreta for en uke fylt med sol, varme og masse trening!

Gruppen bor på hotel Nefeli, et koselig hotell med lyse og fine rom, belliggende 4 km utenfor den vakre byen Rethymnon.
Treningen foregår på den lokale Crossfit Rethymno som ligger en ca. 20 minutters spasertur fra hotellet. Crossfit Rethymnon har et stort utendørs treningsområde, med blant annet utendørs svømmebasseng.
Vi legger opp til to daglige treningsøkter hvor alt av trening blir tilpasset og tilrettelagt for hver enkelt. Ønsker du å lære eller bli bedre på noen gymnasticsøvelser? Eller vil du ha noen tips for å bli flinkere til å løfte vekter? Eller trenger du kanskje bare et avbrekk fra hverdagen? Da vil denne turen passe perfekt for deg!

Turen fylles fort opp - her er det første-mann til mølla!

Inkludert i reisens pris:

 • Flyreise t/r
 • Mat på fly
 • Bagasje (15+5 kg)
 • Transport til og fra hotellet
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Frokost og middag hver dag (halvpensjon) Ikke inkl. drikke til måltidene.
 • Opptil 2 treningsøkter hver dag

Valgfrie tillegg pr.person:

 • Tillegg for å bo alene fra 3500,-
 • Flere kilo innsjekket bagasje fra 130,–
 • Reiseforsikring 464,–Vilkår
 • Avbestillings- og endringsbeskyttelse 399,– Vilkår

Veldig gode treningsfasiliteter

Informasjon om treningsturen:

Hvem passer turen for?

Mye trening og litt avslapping eller mest avslapping og litt trening? Du velger selv hvor mye du vil være med på. Treningene vil bli tilrettelagt ditt nivå med en god variasjon mellom harde treninger med høy intensitet, til treningsøkter hvor vi terper på teknikk og går gjennom ulike driller. Du kan velge og plukke, og bli med på det du ønsker. Det er ikke noe krav om erfaring for å delta, men denne turen er først og fremst for dem som trener Functional Fitness eller CrossFit til vanlig. Vi lover at du blir utfordret uansett hva slags nivå du er på!

Informasjon om de forskjellige øktene:

Alle treningene vil være forskjellige, hvor vi vil jobbe med ulike målsettinger og fokuser fra økt til økt. Det vil være en god blanding av utholdenhet-, styrke- og teknikktrening, og vi vil komme innom de aller fleste øvelser og bevegelser som vi kjenner fra CrossFit og Functional Fitness. Se på dette som et kurs som varer en uke, hvor målet er at alle skal få en god treningsuke, men samtidig lære nye øvelser og driller, i tillegg til å finpusse teknikken. Du vil komme hjem med mer kunnskap og mer motivasjon og med et minne for livet.

Hver dag vil det legges opp ulike treningsøkter slik at du kan velge og vrake det du ønsker å være med på. All treningen legges opp i sammenheng slik at man kan trene hver dag, og være med på hele programmet for uken. Hver dag vil vi gjøre en såkalt WOD på morgenen og deretter en kursbasert økt på ettermiddagen hvor trenerne virkelig vil kunne vise sin kunnskap gjennom mer tekniske treninger. Hver av disse treningene vil ha ulike temaer, hvor vi i løpet av uken vil vi ha en dyptgående gjennomgang av de mer krevende øvelsene som for eksempel Bar Muscle Ups, Handstand Walk og de olympiske løftene.

Ved ankomst vil vi gjøre en gjennomgang av opplegget og hvilke dager vi vil gjøre hva.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to om man ønsker dette. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Crossfit Rethymno

Oversikt Crossfit Rethymno

Magnus

INSTRUKTØREN:

Magnus Opstad Frantzen Crossfit

Magnus Frantzen

Magnus er bosatt i Spania, hvor han i dag jobber for seg selv. Han har startet og bygget opp CrossFit Kvadraturen og CrossFit Vågsbygd, og han har også gjennom 10 år konkurrert i Norgestoppen innen CrossFit og Functional Fitness. Han er i dag annerkjent som en av Norges beste og mest erfarne trenere. I dag jobber han blant annet med utdanning av andre trenere, i tillegg til å ha ha en prosjektstilling i Norges Functional Fitnessforund hvor han er ansvarlig for å arrangere VM i Functional Fitness. Han har også skrevet en av Norges mest solgte treningsbøker, Kroppsvekttrening. Han har arrangert treningsreiser gjennom Ving i nærmere 10 år nå, og vet hvordan treningsreiser skal legges opp slik at alle deltakerne kommer hjem med et smil om munnen, masse ny inspirasjon og et godt minne for livet.

Hotellet du skal bo på:

Hotel Nefeli

Nefeli er et fint hotellet som ligger i kort gangavstand fra stranden, rett utenfor Rethymnon. Hotellet har et bassengområde med bassengbar hvor du kan spise lunsj og kjøpe avkjølende drikke i varmen. På stranden er det mange solsenger til leie. Får du nok av sol og bading, har hotellet et enkelt treningsrom hvor du kan holde formen vedlike. Når du vil unne deg litt egentid tar du turen til hotellets spaavdeling som tilbyr diverse velværebehandlinger.

Skatter og avgifter
Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 7,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 10,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 3,5.

Om flyreisen:

Flytider:

Oslo lufthavn Gardermoen/Sunclass Airlines
Avreise Oslo torsdag 19.september kl. 07.30, ankomst Kreta/Chania kl. 12.20
Hjemreise 26.september kl. 13.50, ankomst i Oslo kl. 16.50

Trondheim Lufthavn Værnes/Sunclass Airlines
Avreise torsdag 19.september kl. 07.00, ankomst Kreta/Chania kl. 12.25
Hjemreise 26.september kl. 23.05, ankomst i Trondheim 27.september kl. 02.35

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

For spørsmål om program og trening på reisen:

Magnus Opstad Frantzen
magnus@frantzenkraft.no

For andre spørsmål som gjelder flyreisen og hotell:
trening@ving.no