Tilvalgsmuligheter hos Ving

Med ett eller flere av våre praktiske og behagelige tilvalg kan du skreddersy ferien din slik at den blir akkurat slik du ønsker. Du kan legge til ekstra bagasje, bestille taxfree og favorittplassen på flyet. Eller unne deg litt ekstra luksus ved å oppgradere flyklasse eller bestille en velkomstpakke på rommet. Og husk reiseforsikring!

Tilvalg bestiller du enkelt samtidig med reisen, eller du kan etterbestille på Min side.

Trygghet på reisen

Vær beskyttet på reisen!

Reiseforsikring

Reiseforsikring

Visste du at den vanlige reiseforsikringen ikke alltid dekker deg dersom ulykken skulle være ute i ferien? Med Goudas supplementspakke til reiseforsikringen får du erstatning fra første krone hvis noe skulle skje på reisen – helt uten egenandel.

Vings avbestillings- og endringsbeskyttelse

Avbestillings- og endringsbeskyttelse

Med Vings avbestillings- og endringsbeskyttelse får du mulighet til å endre charterreisen din så mange ganger du vil fram til 30 dager før avreise, uansett anledning.

Tillegg til reisen

Gjør flyreisen ekstra behagelig

Bestill favorittplassen

Uansett hvor favorittplassen din er, så kan du sikre deg den ved å forhåndsbestille seter hos Sunclass Airlines. Du bestiller enkelt på Min side.

Taxfree

Bestill taxfree-varene før du reiser

Velg og vrak i mer enn 1200 varer – alt til tollfrie priser som er opptil 50 % lavere enn i vanlige butikker. Når du forhåndsbestiller får du varene dine levert direkte til flysetet.

Mat på flyet

Mat på flyet

Du kan bestille våre populære måltider til alle flyvninger med Sunclass Airlines. Du bestiller enklest ved å gå inn på Min side og velge "Måltider på flyet"

På reisemålet

Opplev mer og få mer ut av ferien din

Transport til og fra flyplassen

Du kan bestille busstransport samtidig som du bestiller reisen. Reiser du med charter kan du også bestille i etterkant på Min side. Eller ring oss om du reiser med rutefly, så hjelper vi deg.

Leiebil i ferien

Leiebil i ferien

Med leiebil kan du oppleve mer i ferien. Vi samarbeider med Avis og kan tilby priser som er opptil 40 % lavere enn på reisemålet, og bestiller du hjemmefra slipper du å kaste bort verdifull tid i ferien.

Utflukter

Utflukter

Hva med å krydre ferien med en spennende utflukt? Vi har satt sammen et nøye utvalgt program, og under reisemålene kan du lese mer om hvilke utflukter som finnes. Du kan også forhåndsbestille på Min side.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.