Reiseforsiking

Reiseforsikring
Norsk legehjelp via mobilen

Reiseforsikring

Visste du at den vanlige reiseforsikringen ikke alltid dekker deg dersom uhellet skulle være ute i ferien? Med Goudas Supplementpakke til reiseforsikringen får du norsk legehjelp via mobilen når du er utenlands og erstatning fra første krone hvis noe skulle skje på reisen – helt uten egenandel.

Har du ikke reiseforsikring? Se Goudas heldekkende reiseforsikring lengre ned på siden.

Gouda reiseforsikring

Reiseforsikring i samarbeid med Gouda

Goudas nettside finner du mer detaljert informasjon om de forskjellige reiseforsikringene. Du finner også svar på de vanligste spørsmålene.

Supplementpakke til reiseforsikringen din

Du kan kjøpe deg ekstra trygghet på reisen, fra kun 225,- pr. person/uke.

Goudas Supplementpakke Medium er spesielt utformet for å fylle hullene i din eksisterende reiseforsikring. Full trygghet i ferien – uten at du trenger å betale egenandel dersom noe skulle skje.

Dette er bl.a. inkludert:

EYR – Online Lege
Med Goudas forsikringer har du tilgang til norsk lege i appen Eyr mens du er på ferie. Om du blir syk eller skadet når du er på ferie i utlandet kan legen hjelpe deg med mindre hendelser uten at du må besøke et legekontor. Legen kan også skrive ut resepter innenfor EU og EØS.
Ingen egenandel
Du betaler ingen egenandel for det som reiseforsikringen dekker, f.eks. egenandel for leiebil på reisemålet opptil 10 000 kroner. Dessuten kan du få erstatning for egenandelen i din hjem- og bilforsikring dersom noe skjer når du er på reise.
Hjelp på reisemålet
Vi hjelper deg på reisemålet med råd og assistanse, og med å komme i kontakt med Goudas alarmsentral dersom noe uventet skulle skje.
Nødkontanter
Ved tapt eller ødelagt kredittkort kan vi kunne utbetale inntil kr. 500 i nødkontanter med oppgjør på stedet.
ID-tyveriforsikring
Dersom din identitet blir misbrukt – også på sosiale medier, vil du kunne få juridisk assistanse for å forebygge og begrense skadeomfanget, med inntil kr. 100 000.
Forsinket ankomst (gjelder forsikringer tegnet fra 28. januar 2020)
Skjer det noe på vei til flyplassen, som gjør at du kommer for sent til utreisen fra Norden, og som du ikke kunne forutse eller forhindre, erstattes nye flybilletter eller erstatningsreise dersom ny reise ikke er mulig.

Du kan ikke bestille supplementet hvis du ikke har reiseforsikring, se da heller Goudas heldekkende reiseforsikring.

Bestilling

Supplementpakken bestiller du samtidig med reisen. Har du allerede bestilt en reise, kan du etterbestille supplementpakken ved å gå inn på Min side, velge Se din bestilling og gå inn på Tilvalg.

SE PRIS OG BESTILL PÅ MIN SIDE

Informasjon, vilkår og dekning

Heldekkende reiseforsikring

Omfattende reisebeskyttelse uten egenandel – fra 464,- pr. person/uke.

Inneholder også erstatning ved for eksempel tapte feriedager, akutt sykdom, ulykker, fly- og bagasjeforsikring.

Denne forsikringen passer for deg dersom:

  • Du ikke har reiseforsikring eller ikke er helt fornøyd med vilkårene i din eksisterende reiseforsikring
  • Du skal gjøre noe spesielt på reisen som ikke dekkes av din eksisterende reiseforsikring
  • Du er folkeregistrert i et annet nordisk land enn Norge

For at forsikringene våre skal gjelde må de være tegnet og betalt før avreise. Dessuten må du være folkeregistrert i Norden. Norske og danske statsborgere må ha full reiseforsikring for å være dekket.

Barnepris
Barn får 50 % rabatt på forsikringen når en voksen i reisefølget tegner samme forsikring.

Bestilling

Reiseforsikring bestiller du samtidig med reisen. Har du allerede bestilt en reise, kan du etterbestille reiseforsikring ved å gå inn på Min side, velge Se din bestilling og gå inn på Tilvalg.

SE PRIS OG BESTILL PÅ MIN SIDE

Det er de fullstendige vilkårene som gjelder ved erstatning av en skade.

Informasjon, vilkår og dekning

Vanlige spørsmål og svar om hva Goudas reiseforsikring dekker i forbindelse med Covid 19

Heldekkende reiseforsikring

Heldekkende reiseforsikring betyr at Gouda forsikrer deg fullt ut på reisen. Dette betyr at du også har dekning for hendelser som kan knyttes til pandemier / epidemier og Covid-19. Du skal velge denne forsikringen hvis den reiseforsikringen du har ikke dekker utgifter forbundet med Covid-19.

Hva slags kompensasjon får du hvis du blir syk i utlandet?

  • Forsikringen dekker nødvendige utgifter til akutt oppstått sykdom og skade med ubegrenset beløp.
  • Nødvendige utgifter til hjemtransport av alvorlig syke er omfattet av forsikringen.
  • Du kan få kompensasjon for tapte feriedager opp til 50 000 kr.

Hva skjer med resten av familiemedlemmene hvis en i familien blir syk eller skadet?
Hvis en i familien blir syk og innlagt på sykehus eller må oppholde seg på hotellrom/leilighet etter ordre fra behandlende lege, utbetales erstatning til forsikrede og et familiemedlem som er med på reisen. Det er en forutsetning at begge er forsikret i Gouda på skadedagen.

Hvis du settes i karantene på grunn av Covid-19 og ikke kommer hjem som planlagt – hva slags kompensasjon kan du få?
Hvis man tester positivt for Covid-19 dekker forsikringen rimelige og nødvendige ekstrautgifter til innhenting av den fastlagte reiseruten. Det vil si at forsikringen vil dekke nødvendige ekstra utgifter til ny hjemreise

Hva skjer hvis du blir satt i karantene, på grunn av Covid-19utbrudd på hotellet, når du selv ikke er syk? (Hotellet stenges ned)
Det er dessverre ingen kompensasjon for dette, verken for tapte feriedager eller tapt hjemreise. Forsikringen dekker ikke ved inngripen fra offentlige myndigheter.

Hvis du nektes ombordstigning på flyet fra Norge på grunn av symptomer (hoste / tett nese), dekker forsikringen for dette?
Forsikringen dekker ikke ekstra utgifter til innhentning av reiserute, hvis man nektes ombordstigning på grunn av symptomer. For å være dekket i forbindelse med sykdom innen avreise anbefaler vi at man kjøper en avbestillingsforsikring som dekker ved akutt oppstått sykdom, herunder også Covid-19.

Supplementpakke Medium

Hvis du velger å kjøpe et tillegg til reiseforsikringen din, må du være sikker på at reiseforsikringen ikke har unntak for pandemier / epidemier eller generelt unntak for Covid-19. Hvis reiseforsikringen din har unntak for dette, må du kjøpe en Heldekkende forsikring.

Hva slags kompensasjon får du hvis du blir syk i utlandet?
Det er dessverre ikke dekning for sykdom, ulykke eller tapte feriedager i Supplementpakken – Medium.

Hva skjer med resten av familiemedlemmene hvis en i familien blir syk eller skadet?
Det er dessverre ikke dekning for sykdom, ulykke eller tapte feriedager i Supplementpakken – Medium.

Hvis du settes i karantene på grunn av Covid-19 og ikke kommer hjem som planlagt – hva slags kompensasjon kan du få?
Hvis man tester positivt for Covid-19 dekker forsikringen rimelige og nødvendige ekstrautgifter til innhenting av den fastlagte reiseruten. Det vil si at forsikringen vil dekke nødvendige ekstra utgifter til ny hjemreise.

Hva skjer hvis du blir satt i karantene, på grunn av Covid-19utbrudd på hotellet, når du selv ikke er syk? (Hotellet stenges ned)
Der er dessverre ingen kompensasjon for dette, verken for tapte feriedager eller tapt hjemreise. Forsikringen dekker ikke inngripen fra offentlige myndigheter.

Hvis du nektes ombordstigning på flyet fra Norge på grunn av symptomer (hoste / tett nese), dekker forsikringen for dette?
Forsikringen dekker ikke utgifter til innhenting av reiserute hvis man nektes ombordstigning på grunn av symptomer. For å være dekket i forbindelse med sykdom innen avreise anbefaler vi at man kjøper en avbestillingsforsikring som dekker ved akutt oppstått sykdom, herunder også Covid-19.