Phangan Bayshore Resort

Phangan Bayshore Resort ligger ved den livlige stranden, Haad Rin (soloppgang), hvor den berømte Fullmånefestene finner sted. Feriestedet er omgitt av
uberørt, tropisk landskap og hvit sandstrand. Anlegget er lett tilgjengelig til havnen, shoppingområdet, restauranter, barer og sentrum av hovedbyen. Eiendommen ligger ved stranden på øya Koh
Phangan, 6 km fra vannfallsnattklubben, 11 km fra fergeterminalen, 13 km fra Phaeng-fallene og 122 km fra Samui internasjonale lufthavn.

Fasiliteter og tjenester inkluderer trådløs Internettilgang, 24-timers resepsjon, restaurant, bar, svømmebasseng, lekeplass og romservice (ekstra kostnad).

Rommene har trådløs Internettilgang, air condition, TV, telefon, minibar (ekstra kostnad), kaffetrakter, safe, balkong eller terrasse, hårføner og bad.

Suiter har boblebad og utsikt mot havet og bassengområdet.

Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær-/sesong.

Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, gjestene deler da de eksisterende sengeplassene (ingen ekstraseng inkludert). Dobbeltrom med ekstraseng kan benyttes av 2 voksne og 2 barn (eventuelt 3 voksne).

Adresse: 141 Moo 6, Haad Rin, Bantai Koh Phangan, Suratthani, 84280 Ko Phangan, Thailand.

Aircondition
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Concierge-fasiliteter
Vaskerom
TV
Bar
Restaurant
Strand: 0 m
Sentrum: 0 m
Flyplass: USM 122 km

Offisiell klassifisering mangler
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.