Buri Rasa Koh Phangan

Buri Rasa Koh Phangan er sentralt plassert i det populære området Thong Nai Pan Noi. Hotellet holder høy standard på både service og fasiliteter, for å
passe behovene til enhver reisende. 24-timers romservice, gratis wifi på alle rom, 24-timers vakthold, daglig rengjøring, drosjetjeneste er bare noen av fasilitetene hotellet tilbyr. Designet
for komfort, tilbyr utvalgte gjesterom klesskap, håndklær, klesstativ, tøfler, flatskjerm-TV for å garantere en avslappende natt. Benytt deg av hotellets rekreasjonsmuligheter, inkludert kanoer, snorkling, privat strand, treningssenter, utendørs svømmebasseng. Oppdag alt Koh Phangan har å tilby ved å gjøre Buri Rasa Koh Phangan til din base.

Byggeår: 2012
Antall etasjer (i hovedbygningen): 1
Antall etasjer (anneks): 4
Totalt antall rom: 64
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
 • Spa
 • Ligger nær strand/badested
4,5
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Mot betaling
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste strand/badested
  200 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.