Regent Chalet er et velkjent og populært hotell på stranden, et lite stykke utenfor Cha-Am. Hotellets bungalowbygninger ligger spredt ut i den frodige
hagen. Ferien tilbringes med fordel på stranden eller på hotellets bassengområde, hvor det ligger en koselig bassengbar som serverer drikke og enkel snacks. På kveldene kan du nyte tradisjonell
, thailandsk mat i hotellets à la carte-restaurant. Selvfølgelig tilbyr Regent Chalet også thaimassasje for slitne kropper.

Øvrig informasjon

Bygget 1990
Renovert 1998
1 etasje/r
68 rom/leiligheter
Resepsjon
Safe i resepsjonen
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale på reisemålet ditt, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Offisiell klassifisering mangler
 • Ligger på stranden
  4,5
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Nei
  • Heis
   Nei
  • Minimarked
   Nei
  • Rengjøring/uke
   6
  • Nærmeste sentrum
   11 km
  • Hovedsentrum
   20 km
  • Nærmeste strand/badested
   0 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.