Imperial Golden Triangle Resort

Gjester på hotell Imperial Golden Triangle Resort kan nyte spektakulær skjønnhet og unike attraksjoner i Den gyllne triangel i hjertet av Sør-Øst Asia
. Chiang Rai hotell ligger blant mektige fjell i nord og omgitt av elvene Mekhong og Ruak på punktet hvor Thailand møter Laos og Myanmar. Hotellet ligger 1,5 kilometer fra House of Opium Museum
, 3,5 kilometer fra Golden Triangle Park Hall of Opium og 27,5 kilometer fra sentrum av Mae Sai.

På hotellet er det restaurant, bar, møte/konferanserom, heis, safe i resepsjonen, WiFi i offentlige områder, svømmebasseng, massasje (mot betaling), hage og 24-timers resepsjon.

Rommene har aircondition, tv, minibar (mot betaling), balkong/terrasse, telefon, hårføner og bad.

Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, alle gjestene må dele de eksisterende sengene (ingen ekstra seng til rådighet). Dobbeltrom med 1 ekstra seng kan benyttes av 2 voksne og 2 barn (eller 3 voksne).

Adresse: 222 Golden Triangle, Chiang Saen, 57150 Chiang Rai, Thailand.

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Valutaveksling
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
TV
Bar
Restaurant
Frokostrom
Kafe
Treningsrom/treningsfasiliteter
Sentrum: 28 km
Flyplass: THL 39 km, CEI 68 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  4,0
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   28 km

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.