Ratana Hotel Chiang Mai

3-stjerners Ratana Hotel tilbyr komfort og velvære i Chiang Mai. Eiendommen tilbyr et stort utvalg fasiliteter som sikrer deg et flott opphold. Gratis
wifi på alle rom, 24-timers vakthold, matvarebutikk, daglig rengjøring, privat inn-/utsjekking er på listen over ting gjester kan benytte seg av. Designet for komfort tilbyr utvalgte gjesterom
vegg-til-vegg teppe, rengjøringsprodukter, klesstativ, gratis pulverkaffe, gratis te for å garantere en avslappende natt. Eiendommen tilbyr flere forskjellige aktivitetstyper. For pålitelig service og en profesjonell betjening, står Ratana Hotel til din disposisjon.

Byggeår: 2017
Antall etasjer (i hovedbygningen): 3
Totalt antall rom: 80
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom

Offisiell klassifisering mangler
3,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
  • Basseng
    Ja
  • WiFi
    Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.