Mercure Chiang Mai (ex Novotel)

Beliggende i sentrum av Chiang Mai.
Mercure Chiang Mai ligger i sentrum av Chiang Mai, kun 10 minutter fra flyplassen.
Hotellet har resepsjon, safer i resepsjonen
, Wi-Fi Internettilgang, konferansefasiliteter, restaurant, barer, svømmebasseng, treningssenter, renseri, romservice og parkering.
Rommene er utstyrt med luftkondisjonering, mini
bar, Wi-Fi Internett-tilgang, satellitt TV, telefon, safe og baderom.
Dobbeltrom kan brukes av 2 voksne og 1 barn, alle gjestene deler de eksisterende sengene (ingen ekstra seng er tilgjengelig).
Dobbeltrom med 1 ekstra seng kan brukes av 2 voksne og 2 barn (eller 3 voksne).
Adresse: 183 Changpuak Road, Sri Poom Maung District, 50200 Chiang Mai, Thailand

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
TV
Bar
Restaurant
Sentrum: 0 m
Flyplass: CNX 4 km

Offisiell klassifisering mangler
3,5
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.