Anantara Chiang Mai Resort and Spa (x Chedi Chiang

Luksuriøst hotell som ligger i sentrum av Chiang Mai.
Hotellet ligger i sentrum av Chiang Mai, omgitt av finans, shopping og underholdning sentre i byen
. Natt markedsplassen ligger bare noen få minutters spasertur unna.
På hotellet er det portier, salong, resepsjon, rom-service, cocktail-bar, restaurant, konferansefasiliteter, forretningssenter
, Internett-tilgang, vaskeritjenester, spa, svømmebasseng, treningssenter, massasje, badstue og parkering.
Rommene er utstyrt med luftkondisjonering, Internett, Sat-TV, telefon, mini-bar, safe, hårføner, te og kaffe-koker og balkong.
Adresse: 123 Charoen Prathet Road T. Changklan A. Muang 50100 Chiang Mai
Thailand
Vær oppmerksom på at hotellet vil gjennomgå noe oppussingsarbeid på eiendommen mellom 1. juni 2022 og ca. 20. juli 2022. Fra 10/06/2022 til 20/07/2022 vil terrazzogulvet, spainngangen og spaets takgulv bli renovert. I løpet av denne tiden vil Jim Thompson-butikken være stengt, og gjestene kan nyte Anantara Spa-opplevelsen på Services Suites som ligger i Residence-bygningen overfor feriestedet. Fra 01.06.2022 til 15.07.2022 vil treningsstudioet, restauranten og svømmebassenget ved elvebredden være stengt. I løpet av denne tiden kan gjestene nyte bassenget og baren på taket, som ligger i Residence-bygningen overfor feriestedet, som er tilgjengelig via en overliggende gangvei. Det kan forekomme støy/synsforstyrrelser.

Aircondition
Heis
Basseng
Barnebasseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Valutaveksling
Hage
Vaskerom
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Kafe
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Spa-fasiliteter
Sentrum: 3 km
Flyplass: CNX 6 km, CEI 193 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
 • Spa
4,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  3 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.