Utflukter, Koh Lanta

Velkommen! Hvorfor ikke krydre ferien din med en utflukt eller to?
Vi har satt sammen et nøye utvalgt og utprøvd utfluktsprogram i samarbeid med våre partnere. Vi følger opp og fornyer dette ved hjelp av blant annet kundeundersøkelser der du og andre gjester får gi oss deres synspunkter. På den måten kan vi alltid tilby aktuelle og interessante opplevelser.

Det er flere fordeler med å bestille utflukten hos Ving: Alle nødvendige forsikringer er på plass og sikkerhetskrav er oppfylt. Det er tydelige regler for om- og avbestilling og for hva som er inkludert i prisen. Dessuten – hvis du skulle få problemer eller være misfornøyd med utflukten vet du alltid hvor du skal henvende deg. Alt dette får du på kjøpet når du bestiller utflukten med Ving.

Vi gjør oppmerksom på at utfluktsprogrammet til og med sommeren 2021 er redusert, og at enkelte aktiviteter kan bli endret på kort varsel pga. koronasituasjonen. Eksempelvis kan det bli påbudt med munnbind eller at et restaurantbesøk bli byttet ut med medbrakt matpakke som deltakerne får med seg på utflukten. Les mer på reisemålets lokale Mysite

.

Praktisk informasjon om våre utflukter

Raya Phi Phi – The Beach – kan bestilles hjemmefra

Raya Phi Phi – The Beach – kan bestilles hjemmefra

En heldagsutflukt for deg som vil kombinere snorkling med en tur til Phi Phi-øyene. Lunsj er inkludert. Denne utflukten er det kun mulig å bestille i vintersesongen.

Les mer Skjul

Dagen begynner med at vi setter kurs for Phi Phi-øyene om bord i en speedbåt. Underveis stopper vi for å snorkle i det klare vannet og sopplever fargerike fisker, koraller og kanskje skilpadder.

Når vi har snorklet og opplevd verden under overflaten reiser vi videre for å se noen av de mest kjente stedene på Phi Phi: Maya Bay der Leonardo DiCaprio vasset i land i filmen "The Beach", Viking Cave, lagunen ved Phi Phi Ley og mye mer.

Etter enda en puse med bading og snorkling går vi i land på paradisøya Phi Phi Don og utforsker landsbyen Tonsai, hjertet av øya med sin spesielle atmosfære.

I løpet av dagen stopper vi 2–3 ganger for å snorkle på de beste stedene i området og nyter solen, badeliv og sightseeing fra båten.

Bestill hjemmefra: Denne utflukten kan du bestille samtidig som du bestiller reisen din, eller på "Min side" hvis du allerede har gjort det.

Inkludert i prisen: Lunsj, kaffe, te, vann, fersk frukt, snorkleutstyr og skandinavisk snorkleguide.

Tid: Heldagsutflukt (ca. 08.00-17.00).

Guide: Skandinavisktalende snorkleguide.

Lurt å ta med: Solkrem, badetøy, kamera og behagelige klær.

Livet på Koh Lanta – kan bestilles hjemmefra

Livet på Koh Lanta – kan bestilles hjemmefra

Hvis du har lyst til å oppleve Koh Lantas kultur og folkeliv, og samtidig lære mer om øyas religion – da er dette en utflukt for deg. Lunsj og te er inkludert. Utflukten går i perioden oktober–april.

Les mer Skjul

Vi henter deg på hotellet på morgenkvisten og drar for å besøke en lokal grunnskole. Her får vi se hvordan undervisningen på en thailandsk skole foregår og hvordan klasserommene og skoleuniformene ser ut.

Neste stopp ligger tvers over veien: to buddhistiske templer. Vi besøker det ene og titter inn i tempelgården. Etterpå besøker vi et hus hvor en muslim forteller oss hvordan islam former hans hverdag. Her ligger det en fantastisk hage hvor vi kan beundre mange vakre orkideer.

I løpet av dagen besøker vi også en økologisk gård der det dyrkes grønnsaker, eksotiske frukter og krydderplanter. Her får vi se oss omkring og smake på fruktjuice og friterte bananer.

Dagens siste stopp er i Old Town på Koh Lantas østkyst. Som navnet antyder er dette en gammel by, som gjennom tidene har vært flittig besøkt av kinesiske handelsfartøy. Her får du anledning til å gå på oppdagelsesferd i gatene og butikkene på egen hånd, eller bare slappe av ved havet med noe å spise eller drikke.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan bestilles hjemmefra, enten samtidig som du bestiller reisen, eller på "Min side" om du allerede har bestilt reise.

Tid:
Halvdagsutflukt, ca. kl. 08.30–14.00

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Lurt å ha med:
Solkrem, vann og kamera.

Emerald Cave – kan bestilles hjemmefra

Emerald Cave – kan bestilles hjemmefra

En dag med avslapning, snorkling og vakker natur i området sør for Koh Lanta. Lunsj med drikke og frukt er inkludert. Denne utflukten er det kun mulig å bestille i vintersesongen.

Les mer Skjul

Vi svømmer gjennom Emerald Cave på Koh Mook og kommer inn til en vakker lagune som er omkranset av klippevegger. Deretter går turen til en av de vakreste øyene i området – Koh Kradan. Etter en piknik på den hvite sandstranden kan du bade og snorkle i det turkise havet. Det vil også bli anledning til å bade og snorkle ved flere av de andre øyene i nærheten i løpet av dagen.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan bestilles hjemmefra, enten samtidig som du bestiller reisen, eller på "Min side" om du allerede har bestilt reise.

Mat og drikke:
Lunsj og fersk frukt, samt kaffe, te, vann og brus er inkludert.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 08.00–17.00.

Guide:
Skandinavisktalende snorkleguide

Lurt å ta med:
Solkrem, badetøy, håndkle og kamera.

Øvrig:
Det er mulig å låne snorkleutstyr.
Ikke glem å ta med billetten eller referansenummeret!