Lanta Casuarina Beach Resort

Lanta Casuarina Beach Resort ligger i Ko Lanta (Saladan), i nærheten av Long BeachKlong Dao strand
Lanta Casuarina Beach Resort ligger i Ko Lanta (Saladan)
, i nærheten av Long BeachKlong Dao strand. Dette resort-hotellet ved stranden ligger rett i nærheten av Klong Khongs strand og Sala Dan molo.Rom Føl deg som hjemme i et av de 65 aircondition-avkjølte
gjesterommene, som også har minibar. Rommene har privat balkonger. Med wi-fi (mot et tillegg) på rommet holder du deg oppkoblet, og med parabol-programmer tilgjengelig har du underholdning. Badene har dusj og hårføner. Du tilbys blant annet et utendørs basseng og kan nyte utsikten fra en hage. Dette resort-hotellet har dessuten gratis wi-fi og tour-/billettassistanse.Servering Gjester på Lanta Casuarina Beach Resort kan nyte et godt måltid på en restaurant. Stedet har en strandbar, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.Forretningsfasiliteter og annet Dette resort-hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som møterom og et møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport (tilgjengelig på forespørsel) mot et tillegg.

Aircondition
Basseng
Barnebasseng
Safe
Bilparkering
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
Wi-Fi (tilleggsgebyr)
TV
Bar
Restaurant
Frokostrom
Strand: 0 m
Sentrum: 0 m
Flyplass: KBV 80 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Barnebasseng
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Barnebasseng
   Ja
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   0 m
  • Nærmeste strand/badested
   0 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.