Baan KanTiang See Villa Resort

Tenk deg å våkne hver morgen til en fantastisk utsikt - uten å forlate sengen. Nyt den totale avslappingen mens du nyter kaffen og morgensolen fra din
egen terrasse. De romslige og delikate villaene vender mot havet, og den spektakulære solnedgangen mot Koh Haa vil ta pusten fra deg hver kveld. Eiendommen ligger ved Mo Koh Lanta nasjonalpark
, 750 m fra stranden, 6,5 km fra et fyrtårn og 20 km fra den kommersielle havnen.

Fasiliteter og tjenester inkluderer svømmebasseng, terrasse og trådløs internettilgang.

Villaene har TV, stue, barområde, mikrobølgeovn, kjøleskap, air condition og bad.

Dobbeltrom kan benyttes av 2 voksne og 1 barn, gjestene deler da de eksisterende sengeplassene (ingen ekstraseng tilgjengelig).
Dobbeltrom med 1 ekstraseng kan benyttes av 2 voksne og 2 barn (eventuelt 3 voksne).

Merk: Resepsjon med begrenset åpningstid. Vennligst oppgi flynummer og ankomsttid ved bestilling.

Vær oppmerksom på at dette er et villakompleks (ikke private villaer) og at noen fasiliteter/tjenester deles med andre villaer i området.

Adresse: 263 Moo 5, Koh Lanta Yai, 81150 Koh Lanta, Krabi, Thailand.

Aircondition
Basseng
Barnebasseng
Safe
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
Klesrens
TV
Strand: 750 m
Sentrum: 33 km
Flyplass: KBV 92 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Barnebasseng
  5,0
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Barnebasseng
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   33 km
  • Nærmeste strand/badested
   750 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.