Utflukter, Klong Muang

Velkommen! Hvorfor ikke krydre ferien din med en utflukt eller to?
Vi har satt sammen et nøye utvalgt og utprøvd utfluktsprogram i samarbeid med våre partnere. Vi følger opp og fornyer dette ved hjelp av blant annet kundeundersøkelser der du og andre gjester får gi oss deres synspunkter. På den måten kan vi alltid tilby aktuelle og interessante opplevelser.

Det er flere fordeler med å bestille utflukten hos Ving: Alle nødvendige forsikringer er på plass og sikkerhetskrav er oppfylt. Det er tydelige regler for om- og avbestilling og for hva som er inkludert i prisen. Dessuten – hvis du skulle få problemer eller være misfornøyd med utflukten vet du alltid hvor du skal henvende deg. Alt dette får du på kjøpet når du bestiller utflukten med Ving.

Praktisk informasjon om våre utflukter

Hong Islands – Båttur og hvite sandstrender – kan bestilles hjemmefra

Hong Islands – Båttur og hvite sandstrender – kan bestilles hjemmefra

Tidlig om morgenen reiser vi med båten fra stranden i Ao Nang, mot Hong-øyene som ligger på vestsiden av Krabi. I løpet av reisen nyter vi den friske havbrisen og får se den kongelige sommerresidensen. Lunsj er inkludert. Utflukten går hele året, og kan bestilles hjemmefra i vintersesongen.

Les mer Skjul

Framme ved Hong-øyene stopper vi først på øya Lading og nyter morgenroen. De som ønsker det kan ta en tur langs den hvite sandstranden eller et bad i det krystallklare vannet.

Deretter begir vi oss mot den velkjente lagunen som skjærgården er oppkalt etter. Vi utforsker lagunen fra båten og nyter den fantastiske naturen og den frodige, grønne mangroven. Vi fortsetter deretter mot den største av Hong-øyene der vi tilbringer mer tid og spiser vår medbragte piknik om ettermiddagen. Har vi flaks får vi se noen store øgler. De som vil kan deretter sole seg og bade eller ta en tur inn i jungelen.

Før vi reiser tilbake til Ao Nang stopper vi enda en gang på øya Pak Bia som er kjent for den myke sanden. Ruten kan endre seg på grunn av tidevannet og strømninger.


Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille før du reiser, enten samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" hvis du allerede har bestilt.

Inkludert i prisen:
Piknik – lunsj, vann, fersk frukt, snorkleutstyr.

Tid:
Heldagsutflukt fra kl. 08.00–15.30.

Lurt å ta med:
Solkrem, badetøy, håndkle. kamera og sko som tåler vann.

Guide:
Engelsktalende guide

Livet i Ao Nang – kan bestilles hjemmefra

Livet i Ao Nang – kan bestilles hjemmefra

Dette er den ideelle halvdagsutflukten for deg som ønsker å besøke steder som få turister får oppleve. Lettere lunsj er inkludert. Denne utflukten er det kun mulig å bestille i vintersesongen.

Les mer Skjul

Dagen starter med at vi besøker en landsbyskole hvor vi får titte innom et av klasserommene og får høre om det thailandske livet fra fødsel til begravelse. Vi lærer også mer om den thailandske kulturen, hverdagslivet og de sosiale forholdene. Vi besøker også et treningssted for thaiboksing, og får vite mer om den thailandske nasjonalsporten.

Vi reiser deretter inn i et frodig område med gummitrær og ananasplanter. Her får vi se hvordan man tapper gummi fra trærne og deretter fremstiller rågummi i form av matter. Vi får høre mye om thaienes favorittfrukt ananas, og kanskje vanker det smakebit. Her får vi også se et tradisjonelt thailandsk hus og studere de forskjellige plantene og eksotiske fruktene i familiens hage.

Neste stopp er Klong Hang hvor vi får anledning til å lære hvordan man lager den berømte papayasalaten Som Tam, og vi får se hvordan man lager nudelretten Pad Thai – før vi selv spiser nettopp denne retten til lunsj.

Etter lunsj drar vi tilbake til våre respektive hotell, og du kan tilbringe resten av dagen med å bade og sole deg.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille allerede samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du alt har bestilt reise.

Inkludert i prisen:
Transport, lett lunsj og guide.

Tid:
Halvdagsutflukt. (Ca. 08.00-13.00)

Guide:
Engelsktalende guide

Lurt å ta med:
Solkrem, kamera og behagelige klær.

Snorklesafari – et undervannseventyr – kan bestilles hjemmefra

Snorklesafari – et undervannseventyr – kan bestilles hjemmefra

Denne heldagsutflukten byr på snorkling i verdensklasse. Med Raya Divers snorklesafari får du oppleve mye i løpet av en dag. Snacks, lunsj og frukt er inkludert. Denne utflukten er det kun mulig å bestille i vintersesongen.

Les mer Skjul

Dagen begynner med en båttur mot Bida-øyene. På turen dit kan du nyte den vakre naturen og en velsmakende brunsj mens du slapper av i godt selskap. Etter et par timer i båt kommer vi fram til Bida-øyene og det krystallklare sjøvannet. Raya Divers erfarne finske snorkleguider tar deg med ned i en spennende verden under vann, og med litt flaks får du ikke bare se fargerike fisk og koraller, men også hai.

Fra Bida-øyene skal vi etterhvert ta båten tilbake med enda et snorklestopp ved Phi-Phi-øyene. Vi blir servert en velsmakende middag om bord, og når solen begynner å synke mot horisonten nyter vi solnedgangens spektakulære farger til maten.

Før vi er tilbake i Nopparathara-havnen er det på tide med enda et spennende øyeblikk der vi snorkler i lyset fra fakler ved Ya Wa Sam-øyene.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille før du reiser, enten samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" hvis du allerede har bestilt.

Inkludert i prisen:
Morgensnacks, lunsj, kaffe, te, vann, fersk frukt, snorkleutstyr.

Tid:
Heldagsutflukt fra kl. 10.00–20.30.

Guide:
Finsk- og skandinavisktalende guider.

Lurt å ta med:
Solkrem, badetøy, håndkle, kamera og klesskift.

Opplev Thailand på sykkel – fra Krabi – kan bestilles hjemmefra

Opplev Thailand på sykkel – fra Krabi – kan bestilles hjemmefra

Vil du oppleve det ekte Thailand, se naturen og være aktiv? Da er dette utflukten for deg! Lunsj og forfriskninger er inkludert. Denne utflukten er det kun mulig å bestille i vintersesongen.

Les mer Skjul

Bussen tar oss til Thalane Pier i Ao Nang, og derfra går turen videre med båt til Koh Yao Noi – der eventyret begynner.

Vi sykler ca. 9 kilometer gjennom ris-, gummi-, kokosavlinger og regnskog. På veien tar vi oss tid til noen pauser så vi kan se nærmere på den fascinerende mangroveskogen. Er vi heldige treffer vi kanskje en thailandsk familie som på tradisjonelt vis dyrker det de trenger og er selvforsynte, slik det er gjort i uminnelige tider.

Ved lunsjtider går vi om bord i en privat longtail-båt som frakter oss til en bortgjemt strand på øya Koh Nok i Phang Nga-bukten. Her spiser vi lunsj og bader. De som vil kan gå opp på en høyde hvor det er fin utsikt over hele området.

På veien tilbake sykler vi ytterligere ni kilometer langs kysten. Her venter imponerende utsikt over Phang Nga Bay. Vi stopper underveis og opplever naturen på nært hold.

Når kommer til havnen går turen tilbake til Krabi med båt, før bussene kjører oss tilbake til hotellet.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille samtidig som du bestiller reisen din, eller på "Min side" hvis du allerede har gjort det.

Inkludert i prisen: Transport, inngang til nasjonalparken, sykkelleie, lån av sykkelhjelm, lunsj, frukt og drikke.

Tid: Ca. kl. 08.00-18.30.

Guide: Engelsktalende guide.

Kjekt å ha med: Badetøy, håndkle, solkrem, kamera og penger.

Øvrig: Sykkelturen kan til tider oppleves som krevende. Deltakerne får mulighet til å gå til fots, men god kondisjon anbefales.

Phi Phi Highlights & Sunset Cruise – kan bestilles hjemmefra

Phi Phi Highlights & Sunset Cruise – kan bestilles hjemmefra

Vi forlater Ao Nang tidlig om morgenen og går om bord på seilbåten "Bugis". Vi setter kursen mot Maya Bay – stranden som ble verdensberømt gjennom filmen "The Beach". Inngang, snorkleutstyr, lunsj og drikke er inkludert. Denne utflukten er det kun mulig å bestille i vintersesongen.

Les mer Skjul

Vi legger til ved øya ved lunsjtider for å unngå de store folkemengdene. Stranden er vakker og fredelig. Her får vi tid til å snorkle og beundre fantastiske fisker, korallrev og utforske stranden. I Maya Bay nyter vi en thailandsk lunsjbuffé som serveres om bord på båten.

Etter Maya Bay fortsetter vi seilturen til de andre Phi Phi-øyene, med høydepunkter som Viking Cave, Hin Klang, Phi Phi Ley osv. Det siste stoppet gjør vi ved Bamboo Island. Her nyter vi roen og den vakre stranden. Vi starter hjemreisen ca. kl. 16.00. På båten kan du nyte forfriskende drinker, rød eller hvit vin, kald øl, brus og kanapeer. Vi seiler i behagelig tempo tilbake til Ao Nang mens vi beundrer den vakre solnedgangen og hører på avslappende musikk.

På vei hjemover passerer vi Koh Poda og Koh Gai Islands, samt Railey Beach. Vi kommer frem til Ao Nang på kvelden. Vi lover deg en dag full av flotte minner!

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille før du reiser, enten samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" hvis du allerede har bestilt.

Inkludert i prisen:
Inngang til nasjonalparker og snorkleutstyr. Lunsj, brus, vann og et glass "Bugis"-cocktail er inkludert. Andre alkoholholdige drinker kan kjøpes på båten.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 07.00-19.00.

Guide:
Skandinavisk guide.

Øvrig informasjon:
Solkrem, badetøy, kamera og behagelige klær. Ha i bakhodet at vi er i sola store deler av dagen.

Rekkefølgen på programmet kan endres på grunn av vær- og vindforhold.