Bilder fra Ao Nang

Phra Nang Beach, en kort båttur fra Ao Nang

Ao Nang by

Ao Nang by

Long boat-taxi til Railay Beach og Phra Nang beach en tidlig morgen

Railay Beach

Phra Nang Beach

Ao Nang by

Ao Nang by

Ao Nang by

Ao Nang Beach

Ao Nang by

Tiger Cave Temple

Phra Nang Beach

Railay Beach

Koh Hong

Ao Nang Beach

Ao Nang by

Ao Nang by

Laolading Island ligger i nærheten av Ao Nang

Koh Hong når du via en båtutflukt fra Ao Nang

Koh Hong

Chicken Island og Tup Island

Bestill utflukt med oss til Chicken Island og Tup Island

Ved lavvann kan du gå mellom Chicken Island og Tup Island

Ao Nang Beach

Ao Nang Beach

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.