Scandic Sjofartshotellet

Hotellet ligger sentralt i Södermalm med utsikt over Gamlebyen og Saltsjön.
Førsteklasses hotell med god beliggenhet i Södermalm, kort gange til Gamlebyen
og ved siden av Slussen Metro stasjon.
Restaurant, kafeteria og bar i en innbydende maritim atmosfære. Takterrasse med utsikt over byen i sommermånedene. Avslapningsområde med badstue og fullt
utstyrt treningsrom. Businesshjørne og konferansefasiliteter. Hotellet er fra 1964.
Alle rommene har dusj, wc og hårføner. Telefon, TV med kabelkanaler og filmer på rommet. Strykefasiliteter. Skrivebord. Gratis WiFi på hele hotellet. Alle rommene har parkett gulv. Alle rommene er røykfrie.
Standard rom (16 m2), Cabin rom (16 m2) har ikke vindu og Family superior rom (15 m2) med utsikt over byen, separat sitteområde og kaffe-/tekoker.
Adresse: Katarinavägen 26, 104 65 Stockholm, Sverige

Aircondition
Heis
Safe
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Gratis wifi
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Kafe
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Sentrum: 0 m
Flyplass: ARN 45 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  3,5
  Hotellfakta
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Ja
  • Heis
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.