Se hotell (31)

Reiser til Sverige

På en reise til Sverige kan du nyte vakker natur og en hovedstad som kan skryte av sin idylliske skjærgård, praktfulle arkitektur og en lang rekke severdigheter.
Når du bestiller en reise til Sverige med Ving kan du velge blant en lang rekke hotell i sentrum av Stockholm. Med Vings fleksible reiselengder kan du selv velge hvilke dager du vil reise og hvor lenge du vil være borte, og Stockholm er et perfekt reisemål for en helgetur. Og du velger selv hva du ønsker å fokusere på: Shopping, severdigheter, uteliv eller kanskje en kombinasjon av det meste.

Severdigheter og aktiviteter i Sverige

Mange velger å reise til Sverige på grunn av den vakre naturen som landet er så kjent for. På en tur til Stockholm kan vi varmt anbefale en båttur ut i skjærgården hvor du kan slappe av i vakre omgivelser og høre bølgeskvulp og kjenne havbrisen. Inne i byen kan du for eksempel besøke Det kongelige slott, Ericsson Globe og Fotografiska muséet. Stockholm er bygget på øyer, og om sommeren er det mulig å leie pedalbåter, SUP og kajakk for deg som ønsker en unik opplevelse.

Kultur og uteliv

Stockholm har et enormt kulturtilbud, og den som vil kan fylle dagene med besøk på muséer, gallerier og utstillinger. Det er alltid et godt utvalg av teaterstykker, kinoforestillinger, konserter og annen underholdning for deg som er kulturinteressert. Om kvelden våkner barene og klubbene til liv, enten du vil på en billig kneipe på Sødermalm eller en snobbete vinbar på Stureplan på Östermalm.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Sverige?
Sverige er, på samme måte som Norge, et avlangt land hvor det kan være store temperaturforskjeller mellom nord og sør. Stockholm har lyse og varme somre, med en gjennomsnittstemperatur på 19-22 grader på dagtid i perioden juni–august. Mai og september har også en behagelig temperatur på rundt 14-15 grader. I høstmånedene blir det tidligere mørkt, og temperaturen synker. I desember, januar og februar er det som regel rundt null grader. Om nettene er det gjerne 2-5 minusgrader. Snø forekommer ofte i denne perioden, og den kan bli liggende til i både mars og april, selv om de første vårmånedene også gjerne byr både på lysere og varmere vær.
Pass og visum
Gyldig pass eller norsk nasjonalt ID-kort med reiserett bør alltid medbringes på reiser til Sverige. Dokumentet må være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Sverige.
For mer informasjon ta kontakt med Sveriges ambassade på tlf. 24 11 42 00. www.swedenabroad.com/oslo

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Sverige.

Du kan lese mer informasjon om innreiseregler på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Reiser til Sverige

Stockholm
En reise til Stockholm lokker med opplevelser, uteliv, shopping og mye mer. Det aller meste er innen gangavstand.

Finn reise til Sverige
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.