Se hotell (36)

Reiser til Sverige

En reise til Sverige byr på vakker natur og Stockholm imponerer med sin idylliske skjærgård, historiske arkitektur og mange severdigheter.
Når du bestiller en reise til Sverige med Ving kan du velge blant en lang rekke hotell i sentrum av Stockholm. Med Vings fleksible reiselengder kan du selv velge hvilke dager du vil reise og hvor lenge du vil være borte, og Stockholm er et perfekt reisemål for en helgetur. Og du velger selv hva du ønsker å fokusere på: Shopping, severdigheter, uteliv eller kanskje en kombinasjon av det meste.

Severdigheter og aktiviteter i Sverige

Mange velger å reise til Sverige på grunn av den vakre naturen som landet er så kjent for. På en tur til Stockholm kan vi varmt anbefale en båttur ut i skjærgården hvor du kan slappe av i vakre omgivelser og høre bølgeskvulp og kjenne havbrisen. Inne i byen kan du for eksempel besøke Det kongelige slott, Ericsson Globe og Fotografiska muséet. Stockholm er bygget på øyer, og om sommeren er det mulig å leie pedalbåter, SUP og kajakk for deg som ønsker en unik opplevelse.

Kultur og uteliv

Stockholm har et enormt kulturtilbud, og den som vil kan fylle dagene med besøk på muséer, gallerier og utstillinger. Det er alltid et godt utvalg av teaterstykker, kinoforestillinger, konserter og annen underholdning for deg som er kulturinteressert. Om kvelden våkner barene og klubbene til liv, enten du vil på en billig kneipe på Sødermalm eller en snobbete vinbar på Stureplan på Östermalm.
Finn ditt hotell
Finn reise til Sverige

Reiser til Sverige

Flere reisemål i Sverige
Stockholm
En reise til Stockholm lokker med opplevelser, uteliv, shopping og mye mer. Det aller meste er innen gangavstand.