Scandic Malmen

Velkjent hotell med god beliggenhet i Södermalm rett ved torget på Medborgarplatsen.
Førsteklasseshotell som ligger i sentrale Stockholms pulserende distrikt
i Södermalm. Medborgarplatsen Metro stasjon ligger rett ved siden av hotellet og Stockholm sentralstasjon er bare 5 minutter med bil fra hotelelt. Hotellet åpnet i 1951.
Bistro restaurant
og to populære barer tilbyr regelmessig underholdning med DJ og levende musikk. Gratis WiFi på hele hotellet. Treningssenter. Businessenter med gode konferansefasiliteter. Lobby butikk. Privat parkering nær hotellet (ca. 190SEK/dag).
Alle rommene har dusj, wc og hårføner. Telefon, flatskjerm-TV med kabelkanaler og strykejern/brett. Hotellet er røykfritt. Alle rommene har tregulv.
Cabin rom (15 m2) uten rom. Standard rom (15-17 m2) med to enkeltsenger (90 cm x2) eller en dobbeltseng (140 cm). Superior rom (15-20 m2) med en stor dobbeltseng (180 cm), safe og kaffe-/tekoker.
Adresse: Götgatan 49-51, 10266 Stockholm, Sverige.

Heis
Safe
24 timers resepsjon
Gratis wifi
Klesrens
TV
Bar
Restaurant
Frokostrom
Treningsrom/treningsfasiliteter
Sentrum: 0 m
Flyplass: ARN 45 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  3,5
  Hotellfakta
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Ja
  • Heis
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.