Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm ligger sentralt til i Stockholm, mindre enn en 10 minutters kjøretur fra Globen og Vasamuseet. Dette hotellet med hele 4 stjerner
ligger 2,2 mi (3,5 km) unna Stockholm Vikingterminal og 3,2 mi (5,2 km) unna ABBA The Museum.
En resepsjonist vil ta imot gjestene ved ankomst.
Pris for selvbetjent parkering: 350 SEK per
dag Kjæledyravgift: 250 SEK per kjæledyr, per natt. Det kreves ikke betaling for servicedyr Avgift for barneseng (babyseng): 100.0 SEK per dag. Avgift for ekstraseng: 250 SEK per dag Avgift for bruk av spa: SEK 345 per dag Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Safe i resepsjonen
Døgnåpen resepsjon
Renseri/klesvask
Wi-fi inkludert
Vaskeritjenester
Ubetjent parkering (mot tilleggsgebyr)
Bagasjeoppbevaring
Heis

Offisiell klassifisering mangler
 • Oppvarmet innendørsbasseng
  Hotellfakta
  • Restaurant
   2 stk.
  • Bar
   4 stk.
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.