La Playa Orient Bay

Orient Bay, St. Martin / St. Maarten
Når du har La Playa Orient Bay i Orient Bay som overnattingssted, bor du på stranden og rett ved både Leewardøyene og Orientale-bukten. Dette hotellet
med hele 4 stjerner ligger 0,5 mi (0,8 km) unna Orient Bay-stranden og 10,7 mi (17,2 km) unna Maho Beach.
Du må kontakte overnattingsstedet på forhånd via kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen
hvis du planlegger å ankomme etter kl. 18.00. Gjestene vil motta en e-post 7 dager før ankomst med innsjekkingsinstruksjoner. En resepsjonist vil ta imot gjestene ved ankomst. Ved innsjekking må gjester fremlegge dokumentasjon på negativ COVID-19-test eller bevis på full COVID-19-vaksinasjon. Kravet om negativ COVID-19-test gjelder for alle gjester over 12, og testen må være tatt maksimalt 72 timer før innsjekking. Kravet om COVID-19-vaksine gjelder for alle gjester over 12 år, og gjestene må ha fått siste dose minst 14 dager før innsjekking. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av kontaktinformasjonen på bestillingsbekreftelsen for mer informasjon.
Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet: Resortavgift: USD 10 per person, per natt. Resortavgiften er inkludert følgende:Tilgang til basseng. Tilgang til strand. Bruk av solsenger. Tilgang til strandhåndklær. Flaskevann på rommet. Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.
Tidlig innsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet). Gebyr ved sen utsjekking: USD 150 (med forbehold om tilgjengelighet) Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.
Overnattingsstedet er stengt mellom 28. august og 3. oktober.

Safe i resepsjonen
Døgnåpen resepsjon
Renseri/klesvask
Wi-fi inkludert
Vaskeritjenester
Bagasjeoppbevaring

Offisiell klassifisering mangler
 • Spa
  5,0
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   2 stk.
  • WiFi
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.