Beliggende innen 3. 0 kilometer fra bysentrum, tillater leiligheten lett tilgang til fots til en rekke interessante steder. Besøkende kan finne nærmeste
golfbane innen 30. 0 kilometer fra eiendommen. Eiendommen ligger innen 3. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Leiligheten ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Vista
Picas består av totalt 84 rom. Denne eiendommen ble komplett oppusset i 2010. Kunder kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig på eiendommens fellesområder. Vista Picas tilbyr ikke døgnåpen resepsjon. Dette overnattingsstedet har blitt designet med et ønske om å imøtekomme de strengeste miljømessige krav og er belønnet med -merket. Reisende kan velge blant fabelaktige spisemuligheter i vakre omgivelser. Underholdningstilbudet på stedet sørger for at det aldri blir kjedelig.

År for siste renovering: 2010
Antall etasjer (i hovedbygningen): 2
Wi-fi
Bagasjerom

Hotellets offisielle klassifisering er 3.
 • Barnebasseng
 • Lekeplass
 • Ligger nær strand/badested
4,0
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  3 km
 • Nærmeste strand/badested
  200 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.