Alua Lago Park

Dette leilighetskomplekset, omgitt av hage, ligger på vestkysten av øya, rundt 400 meter fra stranden, i Calan Bosch-området. Sentrum av Ciudadela, lokale
restauranter, barer og forbindelser til offentlig transport ligger i umiddelbar nærhet. Mahon flyplass ligger rundt 58 km fra komplekset.

År for siste renovering: 2002
Antall etasjer (i hovedbygningen): 2
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe: Mot betaling
Wi-fi

Hotellets offisielle klassifisering er 3.
 • Lekeplass
  3,5
  Hotellfakta
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Mot betaling
  • Nærmeste sentrum
   20 m
  • Nærmeste strand/badested
   400 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.