Dette komfortable hotellet som ligger i Torremolinos, er kun for voksne. Med sin beliggenhet innen 1000 meter fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang
til alt denne destinasjonen har å tilby. Reisende vil sette pris på innkvarteringens nærhet til de viktigste underholdningsstedene. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 3. 4 kilometer
fra hotellet. Ikke langt unna vil reisende finne transportforbindelser som lar dem utforske området. Hotellet ligger innen 850 meter fra nærmeste strand. Besøkende vil finne flyplassen innen 6. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Totalt antall gjesteværelser er 80. Dette hotellet ble sist renovert i 2019. Princesa Solar tilbyr trådløs internettforbindelse. Besøkende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Princesa Solar. Stedet tilbyr alle de overnattende egen lufthavnstransport. Besøkende kan fråtse i de lekreste retter på stedets gastronomiske spisested. De som ønsker et avslappende avbrekk fra hverdagen kan benytte seg av stedets innbydende helse- og wellnessfasiliteter. Noen av disse tjenestene kan være gjenstand for en ekstra avgift.

Byggeår: 1970
År for siste renovering: 2019
Antall etasjer (i hovedbygningen): 8
Totalt antall rom: 80
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom
Kun voksne

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  4,0
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Restaurant
   2 stk.
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   1 km
  • Nærmeste strand/badested
   850 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.