Hotel Los Jazmines

Dette hotellet ligger i turistområdet i Torremolinos, kun 25 meter fra Playamar-stranden. Det er kun ca. ti minutters kjøring til flyplassen. I nærheten
finner du Torremolinos sentrum, med butikker, restauranter, barer og utelivssteder. Dette flotte hotellet har en smakfull innredning og høyt komfortnivå. Du kan besøke baren for en hyggelig
prat med andre samtidig som du nipper til noe godt å drikke. Det utendørs bassengområdet er en soleklar favoritt blant de aller fleste besøkende. Her kan du sole deg, slappe av i skyggen eller ta en forfriskende dukkert. Rommene er innredet i lyse farger, og har alle nødvendige fasiliteter for et behagelig opphold.

Antall etasjer (i hovedbygningen): 7
Totalt antall rom: 112
Døgnåpen resepsjon
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom

Hotellets offisielle klassifisering er 3.
 • Innendørsbasseng
 • Barnebasseng
 • Ligger nær strand/badested
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Barnebasseng
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  500 m
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.