Ecuador Park-leilighetene ligger i Torremolinos, i hjertet av Costa del Sol, og tilbyr alt du trenger for å føle deg som hjemme - du kan bare lene deg
tilbake og nyte ferien. Eiendommen ligger 190 m fra stranden, 3,5 km fra en vannpark, 6 km fra en golfbane, 2,6 km fra Torremolinos sentrum, 9 km fra et slott og 11 km fra Málaga Costa del Sol
lufthavn.

Fasiliteter og tjenester inkluderer svømmebasseng, vaskeriservice (ekstra kostnad), forretningssenter og 24-timers resepsjon.

Leilighetene har sovesofa, spisestue, TV, telefon, barnesenger på forespørsel, kjøkkenkrok, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, safe (ekstra kostnad), oppvarming, bad og balkong eller terrasse.

MERK:
Rengjøring i ettromsleiligheter, leiligheter og Superior-leiligheter: alternative dager.
Bytte av håndklær 3 ganger per uke, sengetøy en gang per uke.

Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan være stengt på grunn av vær/sesongmessige forhold.

Adresse: Avda España 14, 29620 Torremolinos, Spania.

Heis
Basseng
Barnebasseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Kredittkort - Amex/Visa/Mastercard
Valutaveksling
Vaskerom
Wi-Fi (tilleggsgebyr)
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Treningsrom/treningsfasiliteter
Strand: 200 m
Sentrum: 0 m
Flyplass: AGP 13 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
 • Ligger nær strand/badested
4,0
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Nærmeste strand/badested
  200 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.