Perla Marina er et perfekt sted for en flott ferie, bare en kort spasertur fra stranden, butikker, restauranter og barer, slik at du kan kombinere avslapping
og moro. Ligger 50 meter fra stranden, 2 kilometer fra et historisk landemerke, 2,5 kilometer fra sentrum av Nerja og 70 kilometer fra Malaga flyplass - Costa del Sol.
På hotellet er det
restaurant, bar, kaffebar, svømmebasseng, terrasse, leserom, TV-rom, WiFi, møterom, heis, parkering (mot betaling) og 24-timers resepsjon.
Rommene har aircondition, TV (mot betaling), telefon, minibar (mot betaling), safe (mot betaling), WiFi og bad.
Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden.
Adresse: C/Mérida 7, 29780 Nerja, Malaga, Spania.

Aircondition
Heis
Basseng
Barnebasseng
Safe
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
Klesrens
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Strand: 50 m
Sentrum: 2,5 km
Flyplass: AGP 70 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Barnebasseng
 • Ligger nær strand/badested
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  2,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  50 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.