Parador de Nerja Hotel

Parador de Nerja Hotel ligger på en klippe ved havet på Málaga kysten, omgitt av fantastiske strender. Som du sikkert vet er Nerja kjent som byen hvor
sommeren er blå, eventyrlysten og innbydende. Hotellet ligger 450 meter fra stranden, 1 kilometer fra sentrum av Nerja, 2,5 kilometer fra et historisk landemerke og 70 kilometer fra Malaga flyplass
- Costa del Sol.

På hotellet er det restaurant, bar, svømmebasseng, hage, konferanserom, WiFi, parkering (mot betaling) og heis.

Rommene har aircondition, TV, telefon, safe, WiFi, minibar (mot betaling), hårføner, bad og 24-timers resepsjon.

Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden.

Adresse: 8 Calle de Almunecar, 29780 Nerja, Costa del Sol, Spania.

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Valutaveksling
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Utendørs basseng(er)
Treningsrom/treningsfasiliteter
Strand: 450 m
Sentrum: 1 km
Flyplass: AGP 70 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  4,5
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   1 km
  • Nærmeste strand/badested
   450 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.