Marina Turquesa

Apartamentos Marina Turquesa tilbyr sine gjester alt de trenger for å nyte ferien. Hotellet ligger bare en kort spasertur fra stranden, slik at du kan
kombinere avslapping og moro. Hotellet ligger 1 kilometer fra sentrum av Nerja, 1,5 kilometer fra stranden, 2 kilometer fra et historisk landemerke og 65 kilometer fra Malaga flyplass - Costa
del Sol.

På hotellet er det svømmebasseng, hager, treningssenter (mot betaling), innendørs svømmebasseng (mot betaling), badstue (mot betaling), massasjer (mot betaling), WiFi og parkering.

Leilighetene har aircondition, stue, TV, telefon, kjøkken, kjøleskap, kaffe-/tekoker, safe (mot betaling), WiFi, hårføner, bad og balkong/terrasse.

OBS Resepsjon med begrenset åpningstid. Vennligst oppgi flynummer og ankomsttid når du bestiller rom ved dette hotellet.

Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden.

Adresse: Calle Cartama, 2, 29780 Nerja, Spania.

Aircondition
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Valutaveksling
Hage
Vaskerom
TV
Strykeutstyr
Innendørs basseng(er)
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Strand: 1,5 km
Sentrum: 1 km
Flyplass: AGP 65 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Innendørsbasseng
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  1 km
 • Nærmeste strand/badested
  1,5 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.