Senator Marbella Spa

Dette sjarmerende hotellet ligger i Marbella. Beliggende innen 3. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots til en rekke interessante
steder. Reisende kan lett nå de offentlige transportforbindelsene. Hotellet ligger innen 300 meter fra nærmeste strand. Hotellet ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Det finnes totalt
185 soverom på Senator Marbella Spa. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Dette overnattingsstedet har ikke babysenger på forespørsel. Denne eiendommen er miljøvennlig. De som velger å overnatte her kan, dersom ønskelig, benytte stedets helse- og wellnessavdeling. Gjester med forretningsplaner kan benytte stedets businessfasiliteter. Noen av de ovennevnte tjenestene kan medføre en ekstra avgift.

Totalt antall rom: 185
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe: Mot betaling
Klesvask: Mot betaling
Wi-fi

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  3,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  300 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.