Glem bilen - beliggenheten til Hotel San Cristóbal lar deg nyte strandlivet, kultur, fritid, moro og gastronomi uten transport. Hotellets nye utseende
, de romslige værelsene og fremfor alt den nære og personlige servicens, garanterer et kvalitetsopphold til områdets beste pris. Eiendommen ligger i Marbella sentrum, 350 m fra stranden, 500
m fra en marina, 3 km fra et kjøpesenter, 7 km fra en golfbane og 54 km fra Málaga lufthavn.

Fasiliteter og tjenester inkluderer restaurant, bar, parkering, trådløs Internettilgang, konferanserom, møterom, heis og 24-timers resepsjon.

Rommene har klimaanlegg, TV, telefon, bad, safe (ekstra kostnad), trådløs internettilgang og minibar (ekstra kostnad).

Adresse: Avda Ramón y Cajal 3, 29600 Marbella, Spania.

Aircondition
Heis
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Kredittkort - Amex/Visa/Mastercard
Valutaveksling
Hage
Vaskerom
Wi-Fi (tilleggsgebyr)
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Badstue
Spa-fasiliteter
Strand: 350 m
Sentrum: 0 m
Flyplass: AGP 54 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Spa
  4,0
  Hotellfakta
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   0 m
  • Nærmeste strand/badested
   350 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.