Puerto Azul Marbella

Velkommen til Puerto Azul Apartments, hvor du finner komfort og kvalitetsservice som får deg til å føle deg som hjemme. Vårt hotell er ideelt for familier
, par eller vennegrupper som leter etter moro og ønsker å møter nye mennesker. Eiendommen ligger 50 m fra stranden, 650 m fra marinaen, 1,5 km fra Marbella sentrum, 6,5 km fra nærmeste golfbane
og 54,5 km fra Malaga-Costa del Sol lufthavn.

Fasiliteter og tjenester inkluderer trådløs Internettilgang (ekstra kostnad), restaurant, bar, svømmebasseng, 24-timers resepsjon og heiser.

Studioene har trådløs Internettilgang (ekstra kostnad), TV, telefon, safe (ekstra kostnad), balkong eller terrasse, sentralstyrt air condition, oppvarming, kjøkkenkrok, kjøleskap, mikrobølgeovn, hårføner og bad.

Leilighetene har egen stue.

Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær-/sesongforhold.

Vær oppmerksom på at klimaanlegget på rommene styres sentralt av hotellet, og er derfor kun operativt til bestemte tider i løpet av dagen. Tidene kan variere noe.

Daglig rengjøring (ikke kjøkken og ikke på helligdager).

Skift av håndklær og sengetøy 2 ganger per uke.

Vær oppmerksom på at for å fremskynde innsjekkingen på Aparthotel Puerto Azul, følg lenken nedenfor for å fullføre registreringen med informasjonen som er inkludert i passet eller ID-en. Linken vil være tilgjengelig frem til innsjekkingsdagen.
( https://app.partee.es/#/V1/qIrFpkrm10OxOZZRTPKk )

Adresse: Camilo Jose Cela 3, 29600 Marbella, Spania.

Aircondition
Heis
Safe
24 timers resepsjon
Gratis wifi
Hage
TV
Bar
Restaurant
Strand: 0 m
Sentrum: 1,5 km
Flyplass: AGP 54 km

Offisiell klassifisering mangler
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  1,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.