Dette komfortable hotellet er i Marbella. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 1. 5 kilometer fra hotellet. Eiendommen ligger innen 300 meter fra
nærmeste strand. Det finnes totalt 163 soverom på stedet. Dette overnattingsstedets byggeår dateres tilbake til 2002. Eiendommen tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og
på soverommene. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. NH Marbella tilbyr ikke babysenger. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Dette overnattingsstedet har blitt designet med et ønske om å imøtekomme de strengeste miljømessige krav og er belønnet med -merket. NH Marbella tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for det perfekte forretningsmøtet. Noen av tjenestene til NH Marbella kan koste ekstra.

Byggeår: 2002
Antall etasjer (i hovedbygningen): 6
Totalt antall rom: 163
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  4,0
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Nærmeste strand/badested
   300 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.