Las Palmeras Hotel

Las Palmeras Hotell ligger i hjertet av Fuengirola, rett foran Marinaen og 1 kilometer fra Fuengirola stranden, 500 meter fra togstasjonen, 1,5 kilometer
fra Plaza de Espana, 8,5 kilometer fra El Chaparral Golfklubb og 26,5 kilometer fra Málaga-Costa del Sol flyplass.
På hotellet er det WiFi (mot betaling), 24-timers resepsjon, restaurant,
bar, svømmebasseng, tennisbane, barneklubb, barnebasseng, spillerom og møterom.
Rommene har WiFi (mot betaling), sentral aircondition, TV, safe (mot betaling), minibar (mot betaling), balkong/terrasse, hårføner og bad.
Vær oppmerksom på at hotellet ligger i området med barer og et diskotek.
Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden.
Vær oppmerksom på at aircondition på rommene styres sentralt av hotellet, derfor er dette kun slått på til bestemte tider i løpet av dagen som kan variere.
Adresse: Calle Martínez Catena 6, 29640 Fuengirola, Malaga, Spania.

Aircondition
Heis
Basseng
Barnebasseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Valutaveksling
Gratis wifi
Vaskerom
Wi-Fi (tilleggsgebyr)
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Lekeområde for barn
Treningsrom/treningsfasiliteter
Spa-fasiliteter
Strand: 1 km
Sentrum: 1 km
Flyplass: AGP 26 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
 • Spa
 • Lekeplass
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  1 km
 • Nærmeste strand/badested
  1 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.