Best Siroco Hotel ligger 200 meter fra stranden, 1 kilometer fra marinaen omgitt av butikker, barer og restauranter og 4 kilometer fra Torremolinos Aqua
Park.
På hotellet er det restaurant, bar, svømmebasseng, barnebasseng, terrasse, solarium, businesssenter, WiFi, treningsrom, heis, parkering (mot betaling) og 24-timers resepsjon.
Rommene har
TV, telefon, safe (mot betaling), sentral aircondition (sesongbetonnt), WiFi og bad.
Superior rom har i tillegg hårføner og mini kjøleskap.
** Vær oppmerksom på at aircondition på rommene styres sentralt av hotellet, derfor er dette kun slått på til bestemte tider i løpet av dagen som kan variere.
** Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden.
Adresse: Carril Del Siroco jeg n, Benalmadena, Costa del Sol, 29630, Costa del Sol, Spania.

Aircondition
24 timers resepsjon
Bilparkering (mot betaling)
Gratis wifi
Hage
TV
Restaurant
Strand: 200 m
Sentrum: 5 km
Flyplass: AGP 12 km, GIB 117 km

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Ligger nær strand/badested
  Hotellfakta
  • Restaurant
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   5 km
  • Nærmeste strand/badested
   200 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.