Feriestemning på Oceaqn Beach Club - Kreta | Safe Travel

Bestill trygt. Reis sikkert.

Safe Travel

Safe Travel - du reiser trygt med Ving

Vi har mer enn 60 års erfaring med reiser, og vet hva som skal til for at du skal føle deg trygg. Når du bestiller en charterreise hos Ving, inngår alltid Safe Travel – vårt omfattende program for en trygg og sikker opplevelse – både før og under reisen.

Hos Ving får du:

Vår rimelige avbestillings- og endringsbeskyttelse

Avbestillings- og endringsbeskyttelse

Avbestillings- og endringsbeskyttelse

Ekstra trygghet ved bestilling
Med vår rimelige avbestilling- og endringsbeskyttelse får du blant annet:

  • Ubegrenset antall endringer
  • Gratis avbestilling ved sykdom
  • Gebyrfri endring av reisefølge
**Ekstra trygghet ved bestilling** Med vår rimelige avbestilling- og endringsbeskyttelse får du blant annet: - Ubegrenset antall endringer - Gratis avbestilling ved sykdom - Gebyrfri endring av reisefølge

LØPENDE OPPDATERINGER

Her finner du informasjon om hva vi gjør for at du skal få en trygg og sikker reise.

Mens vi venter

Her finner du de siste stemningsrapportene fra våre reisemål og inspirasjon til din neste reise.

Par står på en balkong och tittar ut över gatan

Reiseinspirasjon og -tips

I samlingen av reiseinspirasjon finner du spennende reportasjer, stemningsrapporter, eksperttips og guider til reisemål over hele verden.

I samlingen av reiseinspirasjon finner du spennende reportasjer, stemningsrapporter, eksperttips og guider til reisemål over hele verden.

Vilkår

Tilbakebetalingsgaranti: Pengene tilbake innen 2–7 dager

Vi vil at du skal føle deg trygg når du bestiller en reise hos oss, og derfor har vi innført en tilbakebetalingsgaranti som sørger for at du får pengene tilbake innen 7 dager – ofte går det tilmed raskere – og ikke 14 dager som er vanlig. Vi har stor forståelse for at mange er usikre og kanskje bekymret for når man vil få pengene tilbake ved en eventuell avbestilling eller kansellering. Tilbakebetalingsgarantien vår gjelder både om vi blir nødt til å innstille reisen som følge av endringer i UDs reiseråd, og dersom du selv avbestiller reisen eller ev. tilvalg ihht. gjeldende avbestillingsregler.

Tilbakebetalingsgarantien gjelder alle reiser, inkl. reiser med rutefly.

Gratis endring/avbestilling av tilvalg frem til 24 timer før avreise

Tilvalg er ekstraytelser du kan forhåndsbestille via Ving til reisen din, som f.eks. leiebil og utflukter. Gratis avbestilling av tilvalg gjelder ikke vår avbestillings- og endringsbeskyttelse. For øvrige tilvalg gjelder gratis avbestilling frem til 24 timer før avreise på alle reiser med avreise t.o.m. 31. mars 2022.

Bestill nå – betal sluttsummen først 35 dager før avreise

Reiser med charterfly
Bestiller du sommerferien nå, kan du vente med betaling av sluttsummen helt til det er 35 dager igjen til avreise. Det betyr at du kun betaler depositumet ved bestilling, så lenge det er mer enn 35 dager til avreise ved bestilling. Depositumet er på 2 000,– pr. person og må betales innen 7 dager etter bestilling.

Reiser med rutefly og andre bestillinger
Hvis du bestiller reiser med rutefly eller bestiller kun hotell kan depositumet være høyere enn 2 000,– pr. person, avhengig av hvorvidt flyselskapet eller hotellet krever forhåndsbetaling.

Les mer om betaling og depositum her

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.