Paradisstrand på Maldivene

Dobbel dose drømmereiser

Ditt eksotiske eventyr begynner her

Drømmer du om hvite strender, turkist hav og total avslapning på en paradisøy? Da har du kommet til rett sted. Men hva med å gjøre drømmeferien enda mer minneverdig? På denne siden får du tips til hvordan du kan fylle ferien med dobbelt så mange opplevelser.

Hvilken paradisøy drømmer du om?

Kombiner en paradisøy med et stopp i Doha

Etter en fantastisk ferie på Maldivene, Phuket, Bali, Zanzibar eller Sri Lanka, kan du legge til et spennende stopp i Doha på vei hjem – og dermed gjøre reisen enda mer minneverdig. I Doha venter en herlig blanding av kultur, shopping og eventyr. Besøk interessante museer, dra på ørkensafari, eller bare nyt den pulserende atmosfæren i byen.

For å gjøre reisen din enda smidigere tilbyr vi praktiske pakker som inkluderer et stopp i Doha på veien hjem. Du flyr med prisbelønte Qatar Airways – det blir garantert en komfortabel og luksuriøs reise.

Forslag til kombinasjonsreiser med stopp i Doha

Maldivene 7 netter + Doha 3 netter

 • Pakkereise med fly og hotell
 • 10 netter, 7 n Maldivene, 3 n Doha
 • Avreise 21 apr 2024 fra Oslo, Gardermoen

Zanzibar 7 netter + Doha 3 netter

 • Pakkereise med fly og hotell
 • 10 netter, 7 n Zanzibar, 3 n Doha
 • Avreise 22 apr 2024 fra Oslo, Gardermoen

Phuket 7 netter + Doha 3 netter

 • Pakkereise med fly og hotell
 • 10 netter, 7 n Patong Beach, 3 n Doha
 • Avreise 30 apr 2024 fra Oslo, Gardermoen

Bali 7 netter + Doha 3 netter

 • Pakkereise med fly og hotell
 • 10 netter, 7 n Kuta Beach, 3 n Doha
 • Avreise 16 mai 2024 fra Oslo, Gardermoen

Sri Lanka 7 netter + Doha 3 netter

 • Pakkereise med fly og hotell
 • 10 netter, 7 n Hikkaduwa, 3 n Doha
 • Avreise 14 mai 2024 fra Oslo, Gardermoen

Seychellene 7 netter + Doha 3 netter

 • Pakkereise med fly og hotell
 • 10 netter, 7 n Mahé, 3 n Doha
 • Avreise 8 apr 2024 fra Oslo, Gardermoen

Kombiner Doha med et cruise

Fem opplevelser du må få med deg i Doha

1. Souq Waqif

Souq Waqif er en av Dohas souker, en forsiktig oppfrisket versjon av beduinmarkedet som har eksistert der i uminnelige tider. Det er spennende å vandre rundt og kjenne duftene av te, krydder og tunge arabiske parfymer, eller bare sitte ute på en kafé og observere folkelivet.

2. Museum of Islamic Art

Qatars Museum of Islamic Art er et av verdens fremste museer for islamsk kunst i alle dens mange former og uttrykk. Her stiller de ut tekstiler, keramikk, våpen, bildekunst og andre gjenstander, ofte arrangert etter ulike temaer, noe som gjør et besøk givende også for de som ikke er så kjent med islamsk kunst. Etter en interessant rundtur kan du sette deg ned i museets restaurant, som drives av den kjente kokken Alain Ducasse.

3. Ørkensafari

Få med deg ørkenen når du er i Qatar. Du kan bli med erfarne sjåfører med firehjulsdrevne jeeper på en spennende reise ut i ørkenen, ofte avsluttet med en kopp te høyt oppe på en sanddyne ved solnedgang. Sanddynene strekker seg helt til havet, noe som gjør Qatars ørken svært unik.

4. Utfluktsmål i nord

Nord for Doha finnes det mange spennende steder som er vel verdt et besøk – og som tar deg enda nærmere Qatars historie, kultur og natur. Dette inkluderer byen Al Khor, den naturskjønne Purple Island, Mangrove Forest, samt den arkeologiske plassen Al Zubarah, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

5. Doha fra vannet

Hopp om bord på en tradisjonell Dhow-båt og nyt panoramautsikten mot Dohas bysilhuett. Det arrangeres båtturer både på dagtid og om kvelden, men det er absolutt noe ekstra spesielt med en båttur i solnedgangen i Persiabukten.

Du flyr med prisbelønte Qatar Airways

Qatar Airways

Med femstjerners service og konkurransedyktige priser tilbyr Qatar Airways en av de mest komfortable og moderne flyopplevelsene. Om bord på Qatar Airways er bagasje, mat og drikke inkludert, samt individuelle tv-skjermer med over 3 000 valgmuligheter innen film, tv og musikk. Når du reiser fra Skandinavia, flyr du direkte til Doha/Qatar. Videre fra Doha har Qatar Airways et bredt utvalg av gode forbindelser til destinasjoner i Det indiske hav og Asia. I tillegg er det mulig å legge til et stopp i Doha på vei ut eller hjem.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.