Royal Sonesta San Juan

Puerto Rico, Puerto Rico
Ved stranden på Isla Verde Avenue, 5 km fra gamlebyen.
4-stjerners hotell som ligger ved siden av den hvite sandstranden í San Juan, 5 km fra gamlebyen
og bare 2,5 km fra flyplassen.
På hotellet finnes det resepsjon, bar, basseng, skjønnhetssalong, spa og treningssenter.
Alle rommene er utstyrte med bad/dusj, kabel/satellitt-tv, kaffekoker
, hårtørker, WiFi, safe, aircondition, strykejern og brett, minibar, telefon og arbeidsbord.
Ved bestilling av dobbeltrom kan rommet benyttes av 3-4 personer (hvis bestilt). Alle gjestene deler de eksisterende sengene, 2 pers 1 dobbeltseng, 3 pers eller flere 2 separate senger.
Adresse: 5961 Isla Verde Avenue, 00979 San Juan, Puerto Rico

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Vaskerom
Wi-Fi (tilleggsgebyr)
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Treningsrom/treningsfasiliteter
Spa-fasiliteter
Strand: 50 m
Sentrum: 5 km
Flyplass: SJU 2,5 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
 • Ligger nær strand/badested
4,5
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  5 km
 • Nærmeste strand/badested
  50 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.