Se hotell (52)

Reiser til Østerrike

Kulturbyen Wien lokker til seg nysgjerrige fra hele verden med sin historiske arkitektur, kafékultur, kunsthistorie og kjente personligheter som psykoanalysens far Sigmund Freud og kunstneren Gustav Klimt.

Kanskje er det fordi noen av Habsburgs-palassene ser ut som bakverk, nesten som bryllupskaker. Eller fordi ekkoet av de klassiske mestrene Mozart, Brahms og Bach hviler over fasadene. For Wien føles litt som en romantisk film med fioliner i bakgrunnen. En småby nesten, med en verdensmetropols historie. Her finner du monumenter, de viktigste historiske plassene og de berømte kaféene – alt innenfor et område lite nok til at du kan gå til det meste. Ving har mange hotell å velge mellom, slik at du kan være sikker på at du finner et som passer deg perfekt.

Finn ditt hotell
Vær og klima
Når er det best vær i Østerrike?
Ving har reiser til Wien, som har et temperert klima med varme somre og kalde vintre. Våren kommer tidlig i april med en temperatur på ca. 15 grader. Sommeren starter i slutten av mai, og høsten gjør sitt inntog i oktober. De varmeste månedene er juni, juli og august. Da er gjennomsnittstemperaturen ca. 23–25 grader på dagtid. Det er også i denne perioden det er flest soltimer. I september er det fremdeles behagelig varme, med ca. 20 grader på dagtid. Nedbøren er relativt jevnt fordelt over hele året, med unntak av oktober som er den tørreste måneden med minst regn. Om vinteren kan det komme snø. Gjennomsnittstemperaturen fra november til mars er 1–8 grader på dagtid.

Reiser til Østerrike

Wien
  • Attraksjoner
  • Shopping
  • Underholdning
Klassiske Wien passer perfekt for deg som er interessert i kultur. Her finnes det mange gallerier og arkitekturen er et kunstverk i seg selv.

FINN REISE TIL Østerrike