Se hotell (1)

Reiser til Austrian Grand Prix

Østerrike hadde en mer eller mindre fast plass i F1-kalenderen på 70- og 80-tallet, men etter at den opprinnelige banen holdt sitt siste Grand Prix i 1987 drøyde det 10 år før landet igjen sto vertskap for sporten, nå på den nye A1 Ring.

Spielberg-banen arrangerte deretter syv løp før den forsvant fra kalenderen, av økonomiske årsaker. Den ble kjøpt opp og gjort om av Red Bull, som gjennomførte en ombygging av banen for å kunne arrangere andre typer løp, som for eksempel DTM og World Series by Renault.
Red Bull Ring ligger i de vakre alpene i Styria. Banen har ikke bare en spektakulær utsikt, med alpene som reiser seg mot himmelen, men utsikten over banen er også noe av det beste vi har sett. Det spiller ingen rolle om du har general admission-billetter eller om du har kostet på deg billetter på Red Bull-tribunen – du kommer uansett til å se nesten hele denne korte, raske banen.

Billettkategorier

Grunnprisen inkluderer såkalte "General Admission"-billetter.

Mot tillegg kan du bestille billetter på Red Bull-tribunen C, D, E:
Red Bull-tribunen ligger rett etter første kurven, og strekker seg langs banens utside, opp mot Remus-kurven og Schönberg-området. Både starten og depotstrekningen synes godt. I tillegg får man som tilskuer panoramautsikt over hele banen, og det er her det meste foregår.

Du kan også oppgradere til våre beste sitteplasser på Start-Ziel-tribunen, område D–J.
Den stilrene Start-Ziel-tribunen er en futuristisk tolkning av bakvingen på en Formel 1-bil, og herfra har man fin utsikt over depotstrekningen og hele start-/målstrekningen, fra Red Bull Mobile-svingen i siste kurvens stigning frem til Castrol Edge i første kurven. Dette er et bra sted å se forberedelsene og selve starten. Her er det også skjermer som viser hele løpet.

Alle gjester får en velkomstpakke med billettlomme, øreplugger, regnponcho, solkrem og penn i en praktisk pose.

Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Austrian Grand Prix

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Skriv anmeldelse
Vær og klima
 • januar
1°-4°
1
Soltimer/dag
17
Regnfrie dager
 • februar
3°-3°
3
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • mars
8°1°
4
Soltimer/dag
18
Regnfrie dager
 • april
15°6°
6
Soltimer/dag
18
Regnfrie dager
 • mai
19°10°
7
Soltimer/dag
17
Regnfrie dager
 • juni
23°14°
8
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • juli
25°15°
8
Soltimer/dag
18
Regnfrie dager
 • august
24°15°
8
Soltimer/dag
19
Regnfrie dager
 • september
20°11°
6
Soltimer/dag
19
Regnfrie dager
 • oktober
14°7°
6
Soltimer/dag
21
Regnfrie dager
 • november
7°3°
1
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • desember
3°-1°
1
Soltimer/dag
17
Regnfrie dager
Fly og transport

Flytid

Ca. 2 timer og 20 minutter fra Oslo lufthavn.
Flyet lander på Schwechats flygplats, ca. 18 km fra Wien sentrum. Transport er ikke inkludert. Flytoget ca. 12 euro en vei, 19 euro t/r. Taxi fra flyplassen til hotell ca. 30–45 euro.

Transport til Formel 1-banen
Din Formel 1-pakke inkluderer billett til lørdagens kvalifisering og til hovedløpet på søndag. Transport med buss mellom hotellet og Formel 1-banen er også inkludert i tillegg til reiselederservice (engelsktalende).
Fakta

Vår service

Du reiser på egen hånd. Det finnes representanter for Thomas Cook Sport på reisemålet som du kan kontakte hvis det er nødvendig. Telefonnummeret finner du i dine reisedokumenter.

Pass og visum

Alle som reiser til land utenfor Schengen må ha med seg pass, og som oftest skal det være gyldig i 6 måneder etter hjemreise. Innen Schengen kreves det at man har pass eller internasjonalt ID-kort som er gyldig under hele reisen. Les mer på www.ving.no/pass-og-visum.

Ved spørsmål om pass og visum må du kontakte respektive lands ambassade.

Vaksinering

Les om vaksiner på denne siden.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Vanlige kort som Visa, Mastercard og American Express aksepteres stort sett, men bruken av kort er ikke like utbredt som vi er vant med i Norge. Ha gjerne med kontanter for sikkerhetsskyld. Det finnes mange vekslingskontorer og minibanker.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220-230 V. Europeisk standard. Adapter behøves ikke.

Språk

Tysk

Øvrig informasjon

Wien er delt opp i 23 forskjellige distrikter. Tallet foran gatenavnet på skiltene angir hvilket distrikt man befinner seg i, f.eks. 1. Kärntnerstrasse betyr at gaten ligger i første distrikt. Jo høyere tall, desto lenger unna sentrum. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser etc.
Finn reisen din til Austrian Grand Prix